in , , ,

Summertime: strand gadgets!

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw…. De zomer staat weer bijna voor de deur! Haal de barbecues, korte broeken en zonnebrillen maar weer uit de kast en we vertrekken allemaal richtig het strand. Wij hebben enkele, zomerse cadeautips die leuks zijn om te geven of juist voor jezelf. Lees dus snel verder!

Frisbee speaker

Je kent het wel; je bent een dagje naar het strand, maar mist een lekker muziekje. Dan is de Fli Tunes de ideale oplossing! Deze leuke gadget is namelijk een frisbee en geluidsversterker in één. Vouw ‘m uit en plaats je telefoon of muziekspeler in de holte.  Wil je weer even actief het strand op,  maak de Fli Tunes weer plat en ga lekker met je vrienden of familie frisbeeën! Een super hippe, handige en kekke gadget dus!

 

Tic, tac, toe

Iedereen kent het bekende boter, kaas en eieren spel wel. Nu heb je er de strand handdoek versie van bij Gadgethouse.nl! Verveel je je tijdens je bezoek aan het strand? Rol de handdoek uit en speel een spelletje om de tijd te doden. Bestel deze toffe handdoek hier.

Mini ventilator

Op het strand is het heerlijk om te zonnen, maar soms is de hitte gewoon niet te harden. Daar heeft Ditverzinjeniet.nl een geweldige oplossing voor met deze cameralens ventilator.  Deze stijlvolle ventilator is klein genoeg om in je (camera)tas te bewaren en hij lijkt echt sprekend op een echte lens voor je spiegelreflexcamera. De ventilatorbladen zitten heel handig verstopt onder een dop, waardoor ze nooit beschadigd raken als je hem hebt opgeborgen. Dus ga goed voorbereid op stap met deze handige mini-ventilator.

 

Borat’s mankini

Leuke weddenschap voor onder de mannen: wie durft er in deze man-kini rond te lopen over het strand. Borat deed het al eerder in zijn film, dus een echte man zou dit best aankunnen. We garanderen je lachende gezichten en verraste blikken. Bestel ‘m hier! 

What do you think?

Bijzondere dagje uit!

Handige keukengadgets die je MOET hebben!