in ,

Ga de strijd aan met het kwaad

Ook de nieuwste collectie in LEGO SuperHeroes is nu verkrijgbaar. Dit maal heeft LEGO zich gefocust op twee van de sterkste superhelden; Iron Man en Superman. Kunnen zij ook dit keer de schurken aan?

Superman

Wie kent hem niet; Superman. Ook wel de man van staal genoemd. Hij is sterk, rechtvaardig en is er als de wereld hem nodig heeft. Dit keer zijn er drie sets van Clark Kent, de geheime identiteit van Superman, te koop. In de eerste set gaat Superman de strijd aan in Smallville. In deze epische strijd moet Superman meerdere vijanden verslaan die het op hem gemunt hebben.

In de tweede set, Black Zero Ontsnapping, moet Superman zijn vriendin Lois Lane redden uit de handen van de kwaadaardige General Zod. De generaal heeft haar gevangen in een capsule en Superman moet haar zo snel mogelijk redden! In de laatste nieuwe set, Metropolis Showdown, gaat Superman achter een ontsnapte schurk aan. In deze set zit ook een auto inbegrepen.

Iron Man

De tweede superheld die de strijd aan gaat met het kwaad is Iron Man. De man met het stalen pak die met zijn handige gadgets zijn vijanden te slim af is. Tony Stark, zoals Iron man echt heet, gaat in de nieuwe LEGO collectie drie nieuwe gevechten aan.

Tijdens het eerste gevecht wordt het huis van Tony aangevallen door The Mandarin. Natuurlijk slaat Iron Man van zich af en gaat hij de strijd aan. Wie zal het gevecht winnen?

Ook in het tweede gevecht gaat Iron Man de strijd aan met The Mandarin. Alleen beschikt The Manadrin deze keer over een speciaal voertuig waarmee hij Tony probeert te verslaan. Tijd voor een epische strijd dus!

Ben je een beetje klaar gestoomd voor de strijd met Superman of Iron Man?
De nieuwste collectie LEGO Super Heroes is vanaf nu te koop bij Brick King LEGO winkel.

What do you think?

Review: gepersonaliseerde chocolade letter

In the spotlight: kadopagina.nl