Er zijn een heleboel toffe gadgets te vinden bij Megagadgets! Met deze gadgets wordt het normale dagelijks leven plots een stuk leuker!

Lolly pen

Herken je dat, een pen met allemaal tandafdrukken? Megagadgets heeft de oplossing! Deze zwart schrijvende pen heeft aan het uiteinde een heerlijke lolly. Even geen trek meer in de lolly? Dan kun je het klepje aan de bovenkant van de pen gewoon dicht doen. Bij de lolly pen krijg je een luxe opbergdoosje en twee extra lolly’s. Super leuk!

Backwards Clock

Dit lijkt gewoon een simpele klok, maar als je wat beter kijkt zie je dat alle cijfertjes andersom staan! Niet alleen dat, maar ook de wijzers draaien tegen de normale klok in. De doodnormale vraag ‘’Hoe laat is het’’ wordt nu een stuk lastiger en leuker! Heb je toch liever een kleiner formaatje? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor de Backwards Watch.

LED  ballonnen

Deze ballonnen maken een feestje net iets leuker! Het is super origineel en valt meteen op tussen normale ballonnen. Je hoeft de ballonnen alleen op te blazen en op het uiteinde het LED lampje te plaatsen. Het LED lampje knippert en veranderd van kleur voor een feestelijk effect. De lampjes kun je na het feest weer hergebruiken en in andere ballonnen zetten!

Cheeseburger telefoon

Wil je geen saaie huistelefoon meer hebben staan? De cheeseburger telefoon is allesbehalve saai! Je kunt de cheeseburger telefoon openklappen om het nummer in te voeren en te bellen. De cheeseburger zit aan een draad en bevat een re-dial, pause en flash functie. Super origineel om cadeau te geven!

De verzendkosten zijn standaard €4,95, maar bij een bestelling boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis. Als je voor 20.00 uur besteld heb je het morgen al in huis! Je kunt je kado laten inpakken en een persoonlijke boodschap toevoegen. Wil jij ook zo’n toffe gadget? Bestel ze dan hier!