Als je op zoek bent naar een erotisch kado voor jouw partner en jezelf, channel dan je ondeugende kant en bestel een surprisebox van Pabo. Een doos vol verrassingen. En geloof mij, het zal niet tegenvallen.

Toen je een paar maanden geleden met rode wangetjes de bioscoop uitliep na een heftige sessie met Mr. Grey, wist jij één ding zeker: dit kan jij ook doen met je lief. Die zwepen doen ongetwijfeld niet zo heel veel pijn, toch? Oké, misschien is de Red Room iets te hoog gegrepen voor een beginner. Maar wil je je seksleven een boost geven en je weet niet goed wat je wel en niet fijn vindt? Dan is de surprisebox van Pabo iets voor jou. Let’s get naughty. 

Wat zit in de surprisebox van Pabo?

Vol spanning openen wij op kantoor – want ja, eerlijk zullen wij alles delen – de surprisebox. Een beetje giechelend (vrouwen, hé) bekijken wij de inhoud van de doos die je belooft plezier te geven. Het eerste dat de redactie opvalt, en ook dat heeft voor een groot deel te maken met ons geslacht, is de kleur. Een mooie dieppaarse kleur. Alles in de erotische doos heeft dezelfde paarse kleur. Een lust voor het oog is het in ieder geval al. Super sex bomb’en zijn wij ook, hé… Te verleiden door mooie kleurtjes.

surprisebox_pabo4

De producten

Nu de producten zelf: een vibrator, een cockring, een dvd, een oogmasker, een tril ei, rozenblaadjes, handboeien, een massageolie kaars, een kietelplumeau en natuurlijk glijmiddel.

Hallo, spannende nachten. Met deze erotische producten kunnen je lief en jij veel sexy sessies onder de lakens houden. Het mooie aan de verrassingsbox is dat er zowel erotische artikelen in zitten als sensuele producten om de romantiek te waarborgen. Een breed scala aan (ont)spannende speeltjes om elkaar alle hoeken van het huis te laten zien.

Pluspunt: het oogmasker kun je ook makkelijk meenemen in het vliegtuig om in slaap te vallen. Been there, done that. 

Is het luxe? Ja.

Is het spannend? Zeker.

Is het de moeite waard? Nou en of!

De verzending

Binnen een dag stond de box al op ons te wachten. Snel geleverd en heel discreet. De buurman die het pakketje aanneemt, hoeft natuurlijk niet te weten wat jullie allemaal uitspoken. De doos is neutraal, zodat je dus niet weet wie de afzender is. Perfect!

surprisebox_pabo5

Voor wie is deze surprisebox van Pabo?

Dit verrassingspakket is perfect om kado te geven aan je liefde. Door de mix tussen erotisch en sensueel kan iedere man of vrouw zich wel vinden in de producten in de doos. Wil je vrouw al lange tijd nieuwe dingen proberen op seksgebied; verras haar dan met de surprisebox. Daarmee toon je initiatief en scoor je zeker punten.

Klaagt je beste vriendin al een tijdje over haar saaie slaapkamerromances? Dan is de surprisebox een ideaal kado voor haar. Een tip: geef haar dit kado privé, zodat ze zich niet opgelaten voelt in ander gezelschap.

Weet je dat een stel gaat samenwonen en ben je goed bevriend met beide partijen, dan is het een leuk kado voor de housewarming. Zorg wel dat je ze allebei goed kent en dat ze zo’n erotisch kado kunnen waarderen!

Het resultaat

Hoe het was onder de lakens met de nieuwe speeltjes? Dat blijft een geheimpje. Maar ik kan jullie vertellen, het was spannend, opwindend en stout.

Wil je ook een erotische surprisebox bestellen?