Het is een ware rage: sushi! Hoewel je in een restaurant lekker sushi kunt eten, is het ook leuk om het zelf te maken. Kies de ingrediënten die je lekker vindt en rollen maar! Of dat nu thuis is, of met een workshop. Wij zochten de beste gadgets én uitjes die met sushi te maken hebben.

Lekker (en) snel

Makkelijk en snel zijn waarschijnlijk niet de eerste woorden die in u opkomen bij het maken van sushi, maar met de Rice Cube worden makkelijk en snel sushi maken werkelijkheid. Deze blokjes zorgen ervoor dat je sushi bijeen wordt gehouden en er perfect ziet. Wie is de chef? Met de Rice Cubes ben jij elke avond de chef! Oh en de ingrediënten waar je de sushi mee maakt, die laat je natuurlijk gewoon thuis bezorgen door Albert Heijn. Hoef je ook niet te zoeken in de winkel naar alle ingrediënten!

 

Twee dagen smullen

Het is heel gezellig om ’s avond met de hele familie en/of vriendenclub aan tafel te zitten met een groot bord sushi. Nog leuker is het als je nog wat leftovers hebt die je de volgende dag op kunt eten. Hoe bewaar je je sushi leuker dan in deze box met gaaf patroon? De Sushi van Mustard zorgt altijd en overal voor een verse maaltijd.

Van stunter naar keukenprinses

Wil je een keertje zelf sushi maken, maar ben je geen held in de keuken? Geen probleem. De sushi kadobon is hét geschenk voor culinaire liefhebbers. Onder het genot van groene thee en sake leer je tijdens onze 3 uur durende sushi workshop samenwerken met bijzondere ingrediënten. Na afloopt van de workshop mag je niet alleen je eigen creatie mee naar huis nemen, je krijgt ook nog eens een de nodige recepturen mee om in de toekomst zelfstandig sushi te kunnen maken.

 

Toch niet zelf proberen?

Sushi maken moeilijk? Echt niet! Je hoeft je vrienden niet langer te ontmoeten in je restaurant, met bovenstaande tips heb je binnenkort je eigen restaurant thuis! Zie je het toch niet zo zitten om zelf sushi te maken? Kijk dan eens bij Thuisbezorgd.nl en laat de sushi thuisbezorgen! Wij zullen het niet verder vertellen 🙂