Via Twitter kwam ik toevallig het boekje ‘Tante! Handboek voor coole tantes’ tegen; het trok gelijk mijn aandacht, want ik ben namelijk ook tante van een paar leuke nichtjes en neefjes, heerlijk! Super leuk dat ik een review over dit handboek mag schrijven!

Vrolijk cadeauboekje

Per post kreeg ik het cadeauboekje toegestuurd van Florien van Basten Batenburg. Het is een mooi boekje; vrolijk vormgegeven. In Tante! wordt niet gesproken over ‘jouw nichtjes en neefjes’, maar over N’je of het meervoud hiervan. Het boekje begint met een korte inleiding over wat kinderen eigenlijk zijn en zo komen er veel onderwerpen aan bod. Het leest heerlijk weg!

Debu-tante

In het boek komt bijvoorbeeld de Debu-Tante aan bod, bij de geboorte van je N’je! Dit gaat over veranderingen in de familie, de doop en leuke cadeau ideeën. De cadeau ideeën komen nog een paar keer terug en wat voelde ik mij trots toen ik ineens twee websites van ons zag staan (eencadeauvoorjongens.nl en eencadeauvoormeisjes.nl). Ook andere handige tips voor bijvoorbeeld oppassen en logeren komen aan bod. Met leuke tips en soms ook hele herkenbare situaties!

tante

Tante zijn is bijzonder!

Zelf heb ik het geluk gehad dat ik altijd een tante heb gehad met wie ik zo’n speciale band had als in het boek wordt beschreven. Een tante die advies geeft, leuke dingen met je doet en je gewoon af en toe lekker verwend. Er staan ook veel ervaringsverhalen in het boek, wat het extra persoonlijk maakt. En natuurlijk hoef je niet bloedverwant te zijn om een coole tante van iemand te zijn; dat maakt het juist zo speciaal! Ook voor het zoontje of dochtertje van een goede vriendin kun je een hele coole tante zijn; het boek verwoord dat op een mooie manier! Tante! is een echt cadeauboek en leuk om cadeau te geven aan je zus of schoonzus, bijvoorbeeld als je zwanger bent. Of aan die goede vriendin van jou, die de leukste tante ter wereld voor jouw kinderen is!

Onze conclusie;

‘Tante! Handboek voor coole tantes’ is echt een heel leuk boek om cadeau te krijgen als je tante wordt of als je al een goede band met je N’je hebt! Ik zou mijzelf vereerd voelen als ik zo’n mooi boek cadeau zou krijgen!

 

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!