Deze week hebben wij bij eenkadovoor vijf te gekke schoencadeaus uitgezocht, want Sinterklaas is in het land! Deze cadeaus, die tussen de vijftien tot twintig euro vallen, vielen bij ons positief in het daglicht.

Je eigen tekenset!

Speciaal voor de creatievelingen is er de persoonlijke tekenset, gevuld met de allermooiste potloden, viltstiften, linialen en alles wat uw toekomstige kunstenaar nodig heeft om een prachtwerk te maken. Verder kan er een foto bedrukt worden én komt de naam van uw kind er op te staan, zodat zij hem altijd makkelijk terug kunnen vinden. Een bijzonder leuk product!

De Speelkangaroe

Speciaal voor de allerjongste schoenzetters raden wij Maloe de Speelkangaroe aan, een schattige pop met verschillende ontwikkelingsfuncties. Baby’s vinden haar niet alleen heel leuk om mee te spelen, maar leren ook oog-hand coördinatie door de buidel te vullen en legen en trainen hun zintuigen met de verschillende geluiden.

Dokter bibber

Een leuk spel voor jong en oud maar nog véél leuker als verrassing in je schoen: Dokter Bibber! Het is een typisch gezelschapsspel dat je met meerderen kan spelen, maar ook alleen. Jouw kind is de dochter die Sam, de gevoelige patiënt, gaat opereren van allerlei kwalen.

Zes kinderliedjes

Een prachtig Magisch Liedjesboek, dé manier om uw kind kennis te laten maken met zes klassieke kinderliedjes! Met deze leuke verrassing voor in een schoen zal er al gauw meegezongen worden met de bewegende figuurtjes, want wie houdt er niet van zingen?

In the countryside

Simpele cadeau’s kunnen ookleuk zijn, zoals Playmobil’s Paardenkoets met Familie. Dit pakket bevat een koets, een paard, drie poppen en etensmandje waarmee en kind uren zoet kan zijn en de meest unieke situaties kan creeëren. Past ook héél leuk bij andere playmobil-producten!