Een telefoon is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en er zijn tegenwoordig ook allemaal leuke gadgets voor te kopen om je telefoon niet alleen als telefoon te gebruiken maar ook voor andere doeleinden. Ook zijn er een hoop handigheidjes om nog meer gemak en plezier te hebben van je telefoon. Het kan allemaal met deze leuke gadgets.

Hoesje

Koppel1

Het hoesje is bijna het eerste wat je naast je telefoon koopt om hem te beschermen maar ook om hem helemaal van jezelf te maken. Op kadowereld.nl kan je je hoesje persoonlijk maken met een mooie foto, tekst of ander mooi designontwerp. De hoesjes worden met een 3D–techniek gedrukt dus de randen van de telefoon zijn ook goed beschermd.

Zonnelader

Koppel2

Je kent dat wel je bent uren aan het Appen, spelletjes spelen en internetten en opeens is ie leeg. Met deze handige gadget kun je toch nog even voort en je hoeft er niet eens dicht in de buurt van een stopcontact voor te zitten. Als je klaar bent leg je de lader weer in de zon zodat hij weer opgeladen klaar ligt voor de volgende keer. Deze lader is alleen geschikt voor iPhones.

Waterpomptang

Koppel3

Als je een filmpje wilt kijken op je iPhone of een aantal foto’s is het handig dat je je telefoon neer kunt zetten. Met deze waterpomptang kan dat. Je bevestigt hem aan je iPhone en omdat hij van plastic is beschadigt hij je telefoon niet.

Fietscomputer

Koppel4

Als je dol bent op fietsen is dit een heel handige gadget, want je kunt je iPhone of iPod touch zo aansluiten op deze draadloze fietscomputer. Je snelheid wordt gemeten maar ook het aantal calorieën die je verbrandt. De sensor die dit allemaal communiceert met je iPhone of iPod touch wordt bevestigd in het achterwiel. Als je thuiskomt kun je alle gegevens op je computer bekijken. Een handig en sportief cadeau dus.

Dat zit wel snor

koppel5

Ben je je telefoon altijd kwijt zet hem dan op een vaste plek in het huis. Met deze standaard in de vorm van een mannetje met snor, bril en hoed vind je je telefoon altijd terug. Een hippe gadget die je ook op het bureau van je werk of op je nachtkastje kunt plaatsen.

 Frisbee

Koppel6

Als het straks weer strandweer wordt, wil je wel muziek mee en ook iets sportiefs om te doen op het strand. Dat kan met deze frisbee, want je kunt er mee gooien maar je kunt hem ook als speaker voor je  iPhone gebruiken. Als je de frisbee uitklapt en je iPhone erin legt wordt je muziek dubbel versterkt. Ideaal om mee te nemen naar het strand dus.

Genoeg ideeën opgedaan om je telefoon te verreiken van al dit moois? Ga snel naar www.kadowereld.nl of www.gadgethouse.nl om een leuke gadget te bestellen.