bike lightning
in

Superspeelgoed bij Telekids Toys

Natuurlijk kent iedereen het RTL programma Telekids, met daarin dagelijks de leukste kinderseries. Wist je dat ze ook een webshop hebben? Hier vind je het allerleukste speelgoed van de bekende TV-programma’s van Telekids, maar natuurlijk ook van alle andere bekende speelgoedmerken. Van Playmobil tot Brandweerman Sam en van K3 tot LEGO. Neem snel een kijkje met ons bij Telekids Toys.nl!

Speelgoed van jouw tv helden

Vertel eens, wie is er favoriet bij jullie thuis? Brandweerman Sam, K3, Paw Patrol of toch Nijntje? Het maakt eigenlijk niet uit, want je vind speelgoed van al deze tv helden bij Telekids Toys. Ook nog van veel meer andere helden trouwens, eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen. Laten we toch nog een kleine poging wagen; Maya de Bij, Hello Kitty, Disney, Woezel en Pip, Barbie én nog dus veel meer! Je zult zien dat dit speelgoed extra favoriet bij de kinderen zal zijn, kinderen zijn er gek op.

Gadgets voor kinderen

Verder hebben ze ook heel gaaf spul voor kids bij Telekids Toys. Zelf vind ik de Bike Lightning heel erg gaaf. Hiermee maak je een feest van je fiets! Bike Lightning is een lichtslinger met LED verlichting voor je fiets. Met deze gave verlichting val je lekker op, dus iedereen ziet je! Deze set is eenvoudig te monteren met bijgeleverde tie-wraps en zo stoer!
Ook kwam ik de Nachtlamp Galaxy tegen; een lamp waardoor het lijkt alsof je naar een gekleurde sterrenhemel kijkt. En ken jij de Flashlight Friends al? Dit is een zaklamp en knuffel ineen. Druk op het lampje op de buik van de Flashlight Friend en het lampje gaat aan, tik nog een keer en het lampje gaat uit. De Flashlight Friend is leuk om mee te spelen in de avond, leuk voor slaappartijtjes, ideaal tijdens het voorlezen en heel handig als je ’s avonds in de auto wilt lezen.

What do you think?

De mooiste sieraden voor elkaar

Favoriete kerstcadeaus voor vrouwen