in ,

Elke dag is een feestje: tentamen gehaald!

Je hebt de hele week keihard geleerd voor dat ene tentamen. Je vrienden hebben je meerdere keren moeten bellen of het allemaal goed ging omdat ze niks van je horen. En dan is het opeens allemaal klaar; vol trots lever je het tentamen in bij je docent en nu is het afwachten. Heb je een voldoende gehaald of niet?! Eigenlijk durf je niet eens te zeggen dat het goed ging omdat je bang bent dat je 1 hebt gehaald. Een paar dagen later krijg je het tentamen terug. Een dikke vette acht!

Tentamen gehaald?

Iedereen kent dit wel, of je zelf studeert, ooit gestudeerd hebt of kinderen hebt die studeren. Het wachten op je cijfer is misschien wel de meest stressvolle periode die je kent. Daarom verdien jij een feestje voor het behalen van je tentamen! Dus pak de slingers en ballonnen uit de kast en vier jouw eigen mini-feestje.

Bak een taart

Hou jij van bakken? Bak een taart voor jezelf! Natuurlijk niet zomaar een taart, nee, een ‘Ik heb een voldoende gehaald’-taart. De allerlekkerste van de wereld! Bij deze webshop heb je de leukste decoratie om je taart te versieren. Natuurlijk hoef je deze taart niet helemaal in je eentje op te eten. Deel hem samen met je klasgenoten die allemaal een stukje taart hebben verdiend!

Ontspanning

Het heeft veel inspanning geleverd, het leren en onthouden van de stof en het tentamen maken. Maar nu dat allemaal achter de rug is. Mag jij even heerlijk jezelf of een ander verwennen bijvoorbeeld met deze heerlijke douchegel. Neem een lekkere lange douche en smeer je daarna goed in met een frisse body butter.

Dans tot je niet meer kan 

Bel je vrienden op en vraag of ze al plannen hebben voor vanavond. Wedden dat als jij ze vertelt dat je wil vieren dat je het tentamen hebt gehaald dat ze met je mee gaan stappen. Dan kan je alle stress er uit dansen. Is het een doordeweekse dag en moet je morgen vroeg op? Deze cd zorgt ervoor dat je wel alvast in de sfeer komt.

What do you think?

Celebrity cadeaus: soms gaat het te ver

Inpakken lukt niet, het is een drama