in ,

Thee en koffie accessoires: drinken was nog nooit zo heerlijk

Koffie en thee, veel mensen beginnen de dag ermee en vaak wordt er ook mee geëindigd. Het wordt de hele dag door gedronken en ze zijn beiden in vele smaken verkrijgbaar. Om het drinken van deze drankjes wat leuker te maken, zijn er fantastische gadgets te koop. 

I love tea

Met dit schattige hartje laat je echt blijken dat je van thee houdt. Je stopt er verse thee in en hangt hem in je theeglas. Het ziet er leuk uit en je hebt geen last meer van losse theeblaadjes in je thee. Het hartje is gemaakt van siliconen en is vaatwasmachinebestendig. Misschien nog een leuke tip voor Valentijn!

Suiker erbij?

Vroeger vond ik thee zonder suiker vies maar nu vind ik het heerlijk. Wel jammer, want met deze enge suikerklontjes ben je geneigd om weer suiker in je thee te stoppen. Het is een suikerklontje in de vorm van een doodshoofd en ze zijn gemaakt van rietsuiker. Thee drinken was nog nooit zo spannend.

Verse koffie

Je kent dat wel: het koffiepak wat niet helemaal in de koffiebus past dus dan staat het pak open in de kast. Vanaf nu is dat verleden tijd, want met deze handige clip en schep ineen heb je altijd verse koffie. Uiteraard is de clip ook voor verse thee te gebruiken.

Bloem in je thee

Met deze bloem wordt theedrinken echt een feestje. Je stopt de bloem in heet water en hij ontpopt tot een prachtige exotische bloem. De bloemen zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken en ze zijn ook nog goed voor je gezondheid. Het verlaagt bijvoorbeeld je bloeddruk, bevordert de vetverbranding en bevat antioxidanten. Wel een glazen theepot gebruiken om te genieten van dit spektakel!

Halfvolle of halflege mok

Als je collega met de koffiepot langs komt, hoeft hij in jou niet meer te vragen of je koffie wilt, want dat ziet hij aan je mok. Als je de koffie in de mok wordt geschonken geeft de benzinemeter aan hoe vol hij zit. Hij reageert op de warmte van de koffie zodat de meter uitslaat. Handig toch!

What do you think?

Zeg het met helium ballonnen

Review: Het Geluksmuntje