Kado jongen 9 jaar

Cadeau jongen 9 jaar

Je bent op zoek naar een cadeau voor een jongen die 9 jaar wordt. Laten wij van eenkadovoor.nl een aantal toffe kado's hebben voor een jongen van 9 jaar. Een kado vinden is op deze leeftijd al een lastige taak. Want wat ga je kado doen aan een jongen van die leeftijd? Jongens zijn op die leeftijd in de prepuberteit wat betekent dat hij op dit moment erg open staat voor indrukken. Spelen met vrienden is een prioriteit. Wat dacht je van een leuk arrangement waarbij ze een politiezaak op moeten lossen samen? Zo zijn ze even weg van het beeldscherm, precies op tijd want hun ogen begonnen al een vierkante vorm aan te nemen.

Top cadeaus

Cadeau Glow in the Dark knikkerbaan
Spelen in het donker ssst...
€ 24,95
Cadeau Scratch Map
Kras Wereldkaart
€ 11,95
Cadeau Verstelbare inline skates
In blauw en roze
€ 24,99
Cadeau MicroBeat Radio Speaker
Micro formaat, maximaal geluid!
€ 24,95
Cadeau Candy Grabber Snoepmachine
haal de kermis in huis
€ 29,95
Cadeau Rugtas met foto
Een stoere rugtas om mee te nemen naar buiten
€ 24,95
Cadeau Kameleon in de branding
met je eigen naam!
€ 19,95
Cadeau Sporttas met naam
Voor de sporters!
€ 39,95
Cadeau Draagbare tablet hoes
voor iPad Mini 1/2/3
€ 26,95
Cadeau Huawei HI PP Huawei Ascend Y330
mooie smartphone
€ 89,95
Cadeau Tangle Nightball
perfect voor in de avond uren
€ 14,99
Cadeau Kapot
het nieuwste boek van Carry Slee
€ 14,99
Cadeau Air Powered Soccer
maak binnenvoetballen mogelijk
€ 9,95
Bekijk meer cadeautips!

Een kado voor hem

Een kado voor hem vinden, het blijft lastig. Heb je een zoon die in de zomer is geboren, dan kun je kijken naar kado's voor buiten. Zo kun je voor hem en zijn vrienden een paar bazooka's kopen en een watergevecht organiseren. Vergeet de ballonnen niet! Ook is het leuk om een zwembad in de tuin neer te zetten waar de jongens verkoeling kunnen zoeken. Zet in de avond de barbecue aan en ga samen de kado's uitpakken.

Kado winter

Is je zoon, kleinzoon, neef of vriend in de winter jarig, dan kan hij zich in de koude wintermaanden prima vermaken met zijn kado's. Denk eens aan een nieuw spel voor zijn Playstation of Xbox, er zijn onlangs veel nieuwe spellen uitgekomen. Daar moet haast wel eentje tussen zitten die een geschikt kado is voor een jongen 9 jaar.

Kado voor de hersenen

Volop in de ontwikkeling is het nu tijd om zijn hersenen te laten kraken. Cadeaus om de ontwikkeling van de hersenen te stimuleren zijn altijd goed en combineer dit met een spel. Laat je zoon het microleven bestuderen door hem een microscoop cadeau te geven. Je kunt hier eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen, voor een kind van 4 jaar is er ook al zulk uitdagend speelgoed.