In dit blog laten wij je enkele toffe gadgets van KadoWereld zien, die zowel cool als leuk en handig zijn. Benieuwd wat? Lees dan snel verder!

Volle batterij

Je batterij opladen en een lekker warm bakkie pleur drinken; het kan met deze mok! Giet er je favoriete warme drank in en kijk hoe de batterij op de buitenkant van de mok zichzelf oplaadt. Als de mok  leeg is, is die batterij ook leeg… Maar vul je hem, dan stijgt de batterij. Leuk toch!

 

 

Anti-verveling

Iedereen kent deze gadget wel als ze hem zien: de Newton’s Cradle staat hartstikke leuk op jouw bureau. Wie kent het niet? Het exemplaar werkt erg ontspannend en zorgt voor een ultieme concentratie tijdens het werk. Ook handig om de verveling tegen te gaan natuurlijk. Kijk alleen wel uit dat niet al je collega’s er mee willen spelen, want voor je het weet heb je een boze baas voor je bureau (die er vervolgens ook mee gaat spelen).

 

Old-school arcade

Je kent ze nog wel van vroeger: de arcade speelkasten. Je kan er nu zelf één hebben in vorm van de iPad Mini Arcade! Plaats je iPad in de kast en download de old-school games via de handige app. Daarna kan je lekker gamen met de welbekende joystick! Een geweldige ervaring en een must-have voor game nerds!

Perfecte pizza punten

Als laatste een handige gadget; met de Giannini Pizzaschaar snij je perfecte punten van je overheerlijke pizza’s! Geen geklooi meer met messen, maar gewoon snel en gemakkelijk een puntje knippen! Een handige gadget voor in de keuken!