Er zijn veel meer mogelijkheden voor een USB dan je wellicht denkt. De gebruikelijke mogelijkheden zoals de muis, externe harde schijf, een oplader en een USB stick kennen we allemaal. Ditverzinjeniet.nl heeft nog veel meer gadgets voor de USB te bieden.

Kleine ventilator

Zo is het voor de warme zomerdagen mogelijk om je eigen ventilator bij je computer te hebben! Deze kleine ventilator werkt niet met draaiende bladen, maar met een bevroren spons. Als je deze spons in het apparaat hebt gedaan, sluit je deze aan, aan je computer et voilà: een lekker koel briesje.

Granaatspeaker

Houd je van muziek? Dan is de granaatspeaker iets voor jouw! Deze speaker levert muziek van goede kwaliteit en je kunt hier je laptop, mp3 speler of mobiele telefoon zo op aansluiten. Ook is het mogelijk om muziek te luisteren rechtstreeks vanaf je micro-SD kaart. Vind je het granaatmodel niks? Dan kun je ook gaan voor de Rubiks Kubus Speaker.

USB handwarmer

Een ideale gadget voor de wintermaanden is de USB Handverwarmer. Heb je ook altijd last van koude handen als je computert, of ben je gewoon een koukleum? Dan is deze gadget iets voor jouw! Ook deze handverwarmer kun je gewoon inpluggen in de USB outlet.

USB mini koelkast

Het is zelfs mogelijk om een koelkast aan te sluiten aan je USB! Dit is dan wel een kleiner formaat dan de gemiddelde koelkast, maar een blikje of snack past er gemakkelijk in. Zo heb je nooit meer een lauw blikje fris met de USB Mini Koelkast.