Ken jij Bongo al? Bongo is cadeaubon, ook wel ‘belevenisbon’ genoemd. Elke cadeaubon bevat een waaier aan belevenissen en dat maakt het zo leuk om het cadeau te geven! De cadeaubonnen zijn er in zes grote categorieën: Weekendjes Weg, Eten & Drinken, Wellness, Actie & Avontuur, Luxueus Overnachten en Citytrips. Een gastronomisch diner, een weekend Barcelona, een deugddoende massage of een dagje achter het stuur als een echte racepiloot… Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een Bongo voor! Ben je benieuwd naar onze top 3?

High Tea

Je wilt er even lekker samen uit, met je moeder, een vriendin of een collega… kies dan voor een high tea bon! Smullen van zoete en hartige hapjes, compleet met heerlijke koffie of thee: een high tea is altijd genieten. Met de Bongo kun je zelf een locatie voor de high tea kiezen, bijvoorbeeld bij Theeschenkerij De Buytenplaets in Noordwolde of Brasserie Londen in Amsterdam. In totaal kun je ruim 150 locaties kiezen; voor ieder wat wils dus!

Weekendtrip

Een weekendje weg met het comfort dat je nodig hebt, dat is waar de Bongo Weekendtrip voor staat. Je verblijft steeds ergens waar iets te beleven valt, op het rustige platteland of bij een bruisend stadscentrum. Iedereen vindt beslist een interessante plek om te ontdekken. Je logeert er met z’n tweetjes één nacht, inclusief ontbijt. Hier kun je uit ruim 100 hotels kiezen; wat een gaaf cadau!

Wellness weekend

Ben of ken je iemand die wel toe is aan een welness weekend? Verras hem, haar of jezelf dan met een Welness weekend! De Bongo Wellnessweekend bevat hotels met wellnessfaciliteiten, waarvan je gebruik kunt maken, inclusief één overnachting en ontbijt. Je kunt kiezen uit meer dan 50 wellness hotels, dus als je een Bongo cadeau geeft dan kan de ontvanger zelf kijken welke ze het mooist vinden.