Is je vader iemand die graag met zijn neus in de boeken zit? Dan is het vanzelfsprekend hoe je hem het beste kan verrassen met een leuke boek, tijdschrift of accessoires voor boeken. En misschien weet jij niet zoveel over boeken of lees je nooit boeken. Dan is het ook een beetje moeilijk om de juiste kado uit te kiezen. Daarom hebben wij weer een top 4 gemaakt maar dan alleen voor leesgrage vaders!

 

1. De vrouw die met vuur speelde

 

 

 

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een hacker van wereldklasse. Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die aan een publicatie over mensensmokkel werkten, en de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit haar verleden … Een spannend boek om kado te geven aan je vader!!

 

 

 

2.  Tijdschriften freak

 

 

 

 

Zit je vader graag met zijn neus in de tijdschriften? Dan zal hij vast blij zijn als je hem deze tijdschriftenbon geeft. Het is zeker gegarandeerd dat hij hééél veel lees plezier zal hebben met zijn tijdschriftenabonnement!

 

 

 

3. Voor de auto liefhebbers

 

 

 

 

Is je vader een echte autoliefhebber die alles van en over auto’s wil weten? Dan hoef jij niet verder te zoeken naar een kado! Geef een abonnement op autoweek kado en jij kan niet meer stuk!  Het enige autoweekblad van ons land, vol nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Plus aandacht voor occasions, onderhoud en accessoires! En altijd met model- en prijsoverzichten!

 

 

4. Boekensteun

 

Op het eerste gezicht lijkt deze boekensteun misschien wat gewoontjes, maar dat is hij zeker niet! Deze boeken worden namelijk door een vechtend Kung-Fu mannetje tegen gehouden, die slechts 1 trap geeft. Benieuwd hoe dat werkt? De truc is om de metalen boekensteun in de kaft van het buitenste boek te doen en de Kung-Fu vechter aan de buitenkant van de kaft te plaatsen. Door de magnetische werking blijft het mannetje gewoon zitten, terwijl het lijkt of hij zelf de boeken tegenhoudt! Een vader met veel boeken thuis zal er zeker heel blij mee zijn als zijn boeken nu geordend zullen staan door de boekensteun!!