Laatst was ik op zoek naar een leuke fotogadget, als kado voor mijn buurjongen, met als hobby fotograferen. Deze top 5 met leukste fotogadgets heb ik tijdens mijn zoektocht samengesteld.

Digidudes

Deze grappige mannetjes zorgen voor de mooiste foto’s. Laat je statief maar thuis, want met dit manneke tover je in een handomdraai een statief tevoorschijn. Klein van formaat, gemakkelijk mee te nemen, in diverse hippe kleuren te krijgen dus laat je normale statief maar thuis!

Snorkelset met onderwatercamera

Ideaal voor als je op vakantie gaat naar het buitenland en een mooi plekje hebt gevonden om te snorkelen. Met deze set, bestaande uit een snorkel, een duikbril en fotocamera met onderwaterhuls, kun je de mooie onderwaterwereld vastleggen en aan iedereen laten zien.

Digital Photo Album

 

Met het digitale foto album kun je foto’s opslaan, bewerken en je kunt het album gemakkelijk meenemen om aan anderen te laten zien. Er kunnen maar liefst 40.000 foto’s op en het beeld is van uitstekende kwaliteit. Een perfecte fotogadget waarmee je al je foto’s kunt delen.

Pet’s Eye View Camera

 

Wil je graag weten wat jouw lieve viervoeter uitspookt als je niet thuis bent of wanneer hij buiten is. Dan is de Pet’s Eye View Camera de perfecte gadget. Je hangt de camera eenvoudig aan de halsband van je hond of kat en kunt zo constant in de gaten houden wat je lieveling uitspookt. Een top fotogadget voor iedere huisdierenvriend.