Het is alweer de tiende dag van het nieuwe jaar! Alle drukte van de feestdagen is achter de rug. Maar om het jaar perfect te beginnen heb ik een top 5 samengesteld van de leukste cadeaus om 2015 in te luiden! 

5.

Is er een dag in 2014 geweest die heel bijzonder was, bijvoorbeeld een geboorte, een huwelijk of een jubileum? Bij Geschiedenis van de Dag maak jij je eigen unieke documenten met de meest bijzondere over die ene dag! Zo word  je op een bijzondere manier herinnerd aan deze speciale dag. Hoe leuk is dat?

4.

Wil je iemand bedanken voor de hulp, steun en liefde van het afgelopen jaar? En gun jij iemand alle geluk van de wereld? Laat het zien met dit gegraveerde hoefijzer. Het is een aparte manier om iemand te laten weten dat hij belangrijk voor je is! De hoefijzers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en de afmetingen zijn 12 bij 14 centimeter.

3.

Als je toe bent aan een opfrisbeurt van één van de kamers in je huis, dan biedt deze fotolijst de uitkomst. Hang je elf favoriete foto’s in verschillende formaten op. Het is ook het ultieme cadeau om weg te geven.

2.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken bij een feestje is een goede fles champagne of wijn. Superleuk om mee te nemen naar een nieuwjaarsborrel is de wijn met eigen foto of tekst. Zo geef je een persoonlijk tintje aan je cadeau en weet je zeker dat de wijn goed in de smaak valt!

1.

Ken jij het nog? De vriendenboekjes van vroeger die altijd door de klas gingen? Vriendenboeken.nl heeft  ons jeugdsentiment in een nieuw jasje gestoken. Je kunt online je eigen vriendenboek samenstellen met leuke teksten, vragen en foto’s! Zo word je altijd herinnerd aan een leuke tijd of aan de mensen die belangrijk voor je zijn. Superleuk om alle vrienden, familie en kennissen een plek te geven in dit dierbare boek en dit met z’n allen te geven! Toevallig heeft Martine van alle stagiaires en medewerkers een vriendenboek gekregen! Benieuwd wat zij er van vond? Lees dan snel haar review!