Voor de liefhebbers is er een top 5 gemaakt van de beste games van dit jaar!! En die zijn natuurlijk allemaal te verkrijgen op de webshop van Bartsmit. Dus deze blog is vooral voor de jongens/mannen en misschien nog de meisjes die ervan houden!

Top 5
1.PS3 Cod Black Ops 2;
Call Of Duty Black Ops 2 is pas sinds 13 november uit in Nederland. Dat is dus sinds 8 dagen geleden. Call of Duty is een spel dat zich midden in een Koude Oorlog afspeelt tussen de jaren 1980 en 2025. Het verhaal draait om een conflict tussen China en Amerika. In dit deel vecht je weer op verschillende plaatsen op de wereld. Verleg je grenzen en beantwoord de Call of Duty!

2. PS3 Fifa 12;
FIFA 12 voor de PlayStation 3 is de negentiende game in de populaire FIFA-serie. Je hebt nu keuze uit ruim vijfhonderd officieel gelicenseerde teams en meer dan vijftienduizend voetballers! Een snel potje voetballen kan nog steeds, zowel online (met 22 personen) als offline (met 7 personen.) Maar je kunt ook toernooien spelen of de carrière van een individuele speler sturen.

3. Call of Duty MW3;
De game Call of Duty MW3 volgt qua verhaal de lijn van MW 2, waarbij de Russische Federatie doorgaat met hun invasie van de Verenigde Staten. Je kunt in Call of Duty Modern Warfare 3 ultraspannende missies uitvoeren over de hele wereld en je uitgebreide wapenarsenaal aan het werk zetten!

4. PS3 De Sims 3: Beestenbende;
Maak in PS3 Sims 3: Beestenbende perfecte, of niet zulke perfectie, huisdieren voor je Sims. Voer het bevel over deze huisdieren en bekijk de wereld door hun ogen. Ga met je Sims op avontuur en ga op zoek naar relikwieën en los mysteriën op. Kies hoe huisdieren van je Sims aangenamer of vervelender kunnen maken en ontdek een nieuwe manier om het leven te spelen.

5. BattleField3;
In Battlefield 3 kruip je in de gehardende huid van een elite-marinier. Zodra je in de game stapt, kun je levensgevaarlijke singeplayer-missies uitvoeren of het opnemen tegen andere gamers in multieplayer-actie. Kogels vliegen om je oren, muren storten in en je moet constant dekking zoeken voor verwoestende explosies.