in , , ,

Trouwen voor een dag, het kan!

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om getrouwd te zijn? Nieuwsgierig hoe zo’n dag verloopt en hoe mooi je er dan uit ziet? Trouwen kan tegenwoordig voor één dag! Haal alles uit de kast om jouw trouwdag perfect te maken, zonder dat je ergens aan vast zit!

Ja-woord

Zou je willen weten hoe het is om met je partner getrouwd te zijn? Vraag hem of haar dan nu ten huwelijk en trouw voor één dag! Geef de liefde van je leven het JA-woord onder een mooi versierde rozenboog! Er zijn wisselende spetterende locaties, zoals op het strand, prachtige kerken, forten of een boot! Zelfs de muziek kun jezelf uitzoeken!

Kleding

Er hangen heel veel jurken in alle maten en stijlen klaar om te passen. Van ingetogen klassiek tot overdadig kitsch met rushes. Voor de bruidegommen zijn er echte jacquets en hoge hoeden en voor de kleintjes zijn er lieve bruidsmeisjes jurkjes en kleine jacquets, natuurlijk mogen zij ook een ringetje uitzoeken! Er is zelfs de mogelijkheid voor een echte fotoshoot in kleding!

Huwelijkssprookje

De ceremonie zal onder de rozenboog plaatsvinden. Schuif de ring bij je partner om de vinger en geef elkaar tijdens de spetterende miniceremonie het jawoord! Jullie kus wordt met een foto vastgelegd, zodat jullie deze geweldige dag niet snel zullen vergeten! Voel de spanning van het trouwen en ontdek hoe het is om een pasgetrouwd koppel te zijn! Jullie huwelijkssprookje zal voor één dag zijn, daarna zijn jullie weer geliefden.

Kortom: Beleef een voorproefje op de meest romantische dag van je leven! 

Dit arrangement omvat:
– Trouwceremonie met gelofte;
– Gebruik van trouwkleding en accessoires;
– Ruime keus uit muziek;
– Vele kleuren bruidsboeketten;
– Trouwringen die u mag houden;
– Trouwfoto.

What do you think?

Jezelf opvrolijken als alles mis lijkt te gaan

Zo vier je je 40ste verjaardag