Tweedehands kadootjes: misschien maakt het je niet zo enthousiast. Daar hoop ik vandaag verandering in te brengen! Want echt, second hand cadeaus zijn tof! Speciaal voor de lezers met een low-budget of die smachten naar een origineel kado heb ik het internet afgezocht naar de allerleukste tweedehands cadeautjes! 

Een persoonlijk kado

Hoe laat je een persoon weten hoeveel diegene voor je betekent? Juist, met een persoonlijk cadeautje. Geef eens een product dat speciaal voor jou is aan een persoon die speciaal voor je is. Je lievelingsknuffel van vroeger of de ketting die je al jaren draagt bijvoorbeeld: Dat geeft je cadeau een extra mooie betekenis. (En kost je niks, hihi) Pas wel op dat je zeker bent van je kado en achteraf geen spijt krijgt van je beslissing om het weg te geven. Want eens gegeven blijft gegeven!

Recycling!

Ga eens lang bij de recycling bij jou in de buurt. Hier verkopen ze de meest uiteenlopende producten voor een spotprijs. Van bankstellen tot CD’s en van kleding tot boeken. Echt alles kun je daar vinden. Tip; in plaats van één nieuw boek in de winkel, koop je hier wel 10 boeken voor dezelfde prijs! Een echte boekenliefhebber is super blij met dit grote cadeau! De leukste tweedehands boeken vind je ook bij Bol.com!

RE: gift

Misschien niet heel aardig voor degene waarvan jij het kado hebt gekregen, maar als je er niets mee doet kun je er beter iemand blij mee maken toch?! Zo heb ik een hele lade vol met douchegel en badzout die ik door de jaren heen heb gekregen voor mijn verjaardag. Heel leuk om te krijgen, maar ik maak echt nooit alles op. En ik heb geen bad.. helaas. Stel een leuk pakketje samen met cadeautjes die je hebt gekregen maar niet gebruikt. Zo heb jij een leuk cadeau om te geven en dit kost je helemaal noppes!