Wil jij tijdens de kerstdagen wat leuks ondernemen met je vrienden, familie of geliefde, maar je weet niet wat je moet doen? Niet getreurd, wij hebben de allerleukste uitjes van Kadopagina.nl voor je op een rij gezet! Lees dus snel verder en doe je inspiratie op!

The highest tea

Thee drinken is leuk, maar het kan nog veel leuker! In het hoogste restaurant van Nederland wordt een uitgebreide High Tea geserveerd. Dat wordt dubbel genieten van super lekkere hapjes en een top uitzicht over Den Haag! Dit uitje kost €48,- voor twee personen. Leuk om dus bij te praten met die vriendin die je allang niet hebt gezien!

 

Historisch boottochtje

Ontdek de mooie stad Haarlem op een heel leuke manier. Tijdens een gezellige rondvaart door de grachten van Haarlem krijgt u Engelse sandwiches en koffie of thee naar geserveerd. Daarna mag je kiezen welk museum in deze historische stad wilt bezoeken Je hebt keus uit  Het Dolhuys, het nationaal museum van de psychiatrie en het Teylers Museum.  Elke museum heeft zo haar charme, dus keuze genoeg! Grote kans dat je er achter zal komen dat musea helemaal niet voor oude mensen zijn, maar juist erg modern zijn!  Dit uitje is voor twee personen en kost €39,- Leuk voor geliefden die een leuk dagje weg willen plannen!

 

Shop till you drop!

Als laatste misschien wel het ultieme dagje uit voor de dames! Een compleet dagje shoppen met korting en in de watten wordt gelegd door onder andere een nagelstyliste, visagiste en een personal shopper. Bovendien kunt u genieten van een High Tea. Dit uitje kan je reserveren in Utrecht, Haarlem, Breda, Den Bosch, Arnhem en Alkmaar en kost €32,50,- per persoon. Let op dat j wel kijkt op welke datum je dit uitje plant, kijk voor meer informatie hier! Dus dames; let’s shop till you drop!