Een leuk idee voor Vaderdag is een uitje met je ouwe heer! Er zijn verschillende actieve uitjes te ondernemen die niet alleen jij, maar ook je vader tof zullen vinden. Benieuwd naar onze tips? Lees dan snel verder!

Kanoën

Je kunt terecht voor een actief dagje kanoën voor twee personen. Het is Enspijk georganiseerde tripje is een leuke onderneming voor bijvoorbeeld vader en zoon. Je bepaald zelf hoeveel kilometer je wilt pedellen (zeven of vijftien). Voor je te water gaat krijg je natuurlijk eerst goede instructies en krijg je een vaartkaart mee voor onderweg. Op het eindpunt worden de kano’s opgehaald en ga je op de fiets terug naar het begin punt. Kortom; een heel actief dagje uit voor de sportievelingen!

 

Ferrari

Voor de autoliefhebbers is de Ferrari natuurlijk geen onbekende… Waarom dan zelf niet een ritje maken in zo’n gave auto?! Het kan bij KadoPagina.nl! In Heerhugowaard kan je zo’n ritje maken in een Ferrari 360.Voor de kenners onder ons;  de auto heeft V8-motor van 3,6 liter die 400 pk produceert, en racet weg in 4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur! Wie wil daar niet in rijden? Meer weten? Klik hier voor alle informatie!

Flyboarden

Misschien heb je er al eerder van gehoord; maar Flyboarden is de sensatie van het moment! Zowel in Eindhoven als Loon Op Zand wordt deze workshop gegeven. Eigenlijk is flyboarden vliegen over het water met een soort van jetpack. Tijdens het arrangement krijg uitleg van een profesionele flyboarder. Hij doet het allereerst voor, en daarna mag je zelf het water op (of de lucht in). Het is iets wat je MOET beleven om te begrijpen. Er naar kijken ziet er al geweldig uit, dus neem van ons aan dat het sensationeel is om te beleven! Klik voor meer informatie hier. Bekijk hier een filmpje om een impressie te krijgen van deze sensatie!