Wil je samen met je beste vriendin wat leuks gaan doen, maar je weet niet wat? Niet getreurd, wij hebben enkele leuke en gezellige uit-tips die tof zijn om je je vriendin(nen) te ondernemen. Lees dus snel verder!

Speurend door de stad

Misschien heb je al eens eerder over gelezen op onze blog; maar met CityGoose ga je op tocht door een bekende stad en leer je dingen kennen die je anders nooit had geweten. Dat klinkt als iets voor oude mensen, maar ook voor jong volwassen is deze “speurtocht” een leuke onderneming. Tijdens de tocht stop je op de leukste hotspots van de stad en leer je de stad kennen van een andere perspectief. Kortom;  een leuk uitje om eens uit te proberen.

Go retro!

Veel meiden doen het wel eens; met hun vriendinnen samen voor de spiegel staan en opmaken. Bij dit leuke uitje van Kadopagina.nl krijg je in Haarlem een leuke workshop Retro Visage. Want, zoals je misschien al hebt gezien, kom de “retrolook” weer terug in ons modebeeld.  De stijl heeft veel weg van de jaren vijftig en zestig. Ook beroemde zangeressen zoals Adele en Duffy gebruiken deze stijl van visage. Erg leuk om met je vriendinnen uit te proberen!

Eigen geur

Hoe leuk zou het zijn om je eigen parfum te hebben? Het kan bij deze workshop Parfum Maken in Amsterdam. Tijdens deze workshop krijg je alle informatie over de techniek en de ingrediënten van het parfum maken. Je kan zelf bepalen wat geur je maakt, dus laat je creativiteit de vrije loop. Natuurlijk mag je jouw geurtje aan het einde meenemen naar huis. Een leuk uitje voor jou en je vriendinnen is dus gegarandeerd!