0
Cadeaus voor haar Cadeaus voor meisjes Cadeautips

Leukste uitstapjes in Nederland

Persoonlijk ben ik gek op uitstapjes naar steden in Nederland of zelfs buiten Nederland. Heb jij zin om er een dagje op uit te gaan, maar heb je geen idee waarheen? Ik heb voor jou een aantal leuke mogelijkheden op een rijtje gezet.

In een bootje

Giethoorn is een klein dorp in Overijssel, het staat ook wel bekend als ‘Hollands Venetië’ door de hoeveelheid waterwegen. Tijdens deze tour op het water vertelt een ervaren gids je alles over het dorp. Na afloop staat er een heerlijke high tea op je te wachten in het restaurant ‘De Rietstulp’. Dus hou jij van lekker eten en cultuur snuiven? Dit is dan het perfecte dagje uit voor jou!

Gek op spelletjes?

Spelletjes, wie houdt er niet van? Dit spel speciaal gemaakt voor een speciale stad gaat een stap verder. Je ziet de stad namelijk compleet anders tijdens dit spel. Door middel van opdrachten en aanwijzingen kom je meer te weten over de geschiedenis van jouw gekozen stad. Het fijne aan dit spel is dat je het op je eigen tempo mag doen. Je kan er dus voor kiezen om een overnachting erbij te boeken of een heerlijke lunch tussendoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Touren met een Vespa

Droom jij al je hele leven van een eigen scooter, maar laat je portemonnee je altijd in de steek. Heb jij een gat in je hand? Met dit uitstapje kan jij voor 1 dag je droom werkelijkheid laten worden. Samen met iemand op een Vespa de hele dag touren door de gebieden van Limburg en in de middag genieten van een heerlijke picknick.

Pak de trein

Wil jij voor een keer gewoon de trein instappen en zien waar je terecht komt? Ik schreef eerder een artikel over hoe je zo’n dag organiseert als verrassing voor iemand die net jarig is geweest, maar natuurlijk kan je ook met z’n tweeën de stappen doornemen. Zo heb je gegarandeerd een leuke dag samen door heel Nederland heen.