in , , , ,

Unieke en speciale uitjes!

Een dagje weg hoeft niet altijd te betekenen dat je naar de stad of dierentuin gaat. Juist de unieke belevenissen zijn het leukst. Wij hebben enkele tips met zulke speciale uitjes. Lees dus snel verder! 

High in the sky

Ooit in een luchtballon willen varen? Het kan bij Surprise factory!  Tijdens dit arrangement ga je 1 uur lang de lucht in onder begeleiding van een professionele luchtballonvaarder. Je hebt uitzicht over het prachtige landschap. Eenmaal geland wordt je met vervoer weer terug gebracht naar je opstijg locatie. Natuurlijk kan de champagnedoop na de landing niet ontbreken! Als herinnering krijg je een leuke vluchtcertificaat, zodat je een leuk aandenken hebt. Er zijn meerdere opstijg locaties door heel Nederland. Benieuwd naar één bij jou in de buurt? Bezoek dan de website hier en boek zo’n toffe ballonvaart!

Fietsen door de grotten

Fietsen in grotten; het kan echt in de Siebergroeve in Valkenbrug! De tocht is voor iedereen goed te doen: jong en oud, met goede of mindere conditie. De gids zal het tempo aanpassen aan de wensen van de groep zodat iedereen optimaal aan zijn of haar trekken komt. Deze activiteit is uniek in heel Europa, want wij zijn de enige waar dit kan! Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (70 kilometer lang!). Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Onderweg zal er verteld worden over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft. Elke grot-bike is uitgerust met speciale verlichting en iedereen krijgt een helm voor de veiligheid.  Leuk als gezin uitje!

What do you think?

Belangrijke momenten zijn een fotoboek waard!

Films voor mannen!