Kinderen kijken er al maanden naar uit: de dag dat de Sint weer in het land komt. Die dag is inmiddels voorbij, maar het heerlijk avondje zit er weer aan te komen! Om samen uit te kijken naar vijf december heeft de allerleukste Sinterklaasboeken en dvd’s voor je uitgezocht. Verheug je op een gezellige avond en heb samen van tevoren óók een gezellige avond!

Jip&Janneke vieren Sinterklaas

Wie kent ze niet; Jip & Janneke, het jongetje en meisje bedacht door Fiep Westendorp. Deze twee kleintjes zijn de hoofdpersonen in dit boek. Jip en Janneke kunnen niet langer wachten op de komst van de Sint. Veel te vroeg zetten ze hun schoen en maken ze ruzie over welk liedje ze zullen zingen. Uiteindelijk krijgen ze veel cadeautjes van de Sint. In het boek worden tien verhalen verteld. Als je vooraf begint met voorlezen, kan het kind elke dag uitkijken naar een nieuw verhaal!

Interactieve Sinterklaas

Een boek alleen om te lezen? Welnee! Dit leuke Sinterklaasboek van Selma Noort bestaat uit liedjes, verhaaltjes en recepten. De muziek van de liedjes kun je samen luisteren via internet. De tekst staat in het boek, zodat je lekker mee kunt zingen. Maak het samen gezellig en zing de liedjes voor Sinterklaas, terwijl je geniet van een lekker zelfgemaakt recept uit het boek. Met dit boek heb je de leukste leesplezier.

Honderdvijftig uur kijkplezier!

Sinterklaas is elk jaar weer een geweldig feest voor jong en oud. Maar… achter de schermen gaat er nog wel eens iets mis. Dit zie je allemaal in het leukste programma waar je naar kijkt voor vijf december: De club van Sinterklaas! Met deze dvd heb je ruim 150 uur kijkplezier. Dat wordt niet één heerlijk avondje, maar een heleboel heerlijke avondjes.