Vaderdagkado

Afgelopen zondag was het Vaderdag een super leuke dag voor de vaders! Ook BN’ers en de grote Hollywood sterren hebben laten blijken via Facebook, Instagram en Twitter dat ze een fijne Vaderdag gehad hebben. 

Jan Smit

Jan Smit heeft aan zijn fans gedeeld wat voor geweldig cadeau hij op vaderdag heeft gekregen. De zanger heeft op Twitter geplaatst “Topcadeau gekregen voor Vaderdag.”  Bij zijn Tweet deelt Jan Smit een foto van zijn Vaderdag cadeau.

 

 

 

 

 

Kim Kardashian & Kanye West

En zoals vele van jullie weten  is Kim Kardashian afgelopen zaterdag bevallen van een dochter. De geboorte van de kleine van Kim en haar vriend Kanye West is vijf weken eerder geboren dan gepland. Het is het eerste kind van het stel. Maar het leuke hiervan is dat Kanye West gelijk de dag daarna Vaderdag kon vieren. Wat een timing zeg!

Sunnery James & Doutzen Kroes

Bekende vaders zijn zondag in de watten gelegd door hun kinderen. Sunnery James deelde via Twitter op de speciale dag extra stil te staan bij wat hij heeft. Sunnery James, de man van topmodel Doutzen Kroes pakte Vaderdag aan om even stil te staan bij wat hij heeft. “Gezegend met mijn familie en supertrots om de vader te zijn van mijn geweldige zoon Phyllon”, deelt hij via Instagram. “Ik kan niet wachten totdat ik weer thuis ben.”

 

Jim Bakkum

Jim Bakkum, die dit jaar zijn eerste Vaderdag mocht vieren, deelde blij te zijn met zijn zoontje die hij heeft met zijn vrouw Bettina Holwerda. “Papa’s, geniet van jullie dag”, aldus de zanger. “Doe ik ook. Lux is mijn grote trots.” 

 

Josh Duhamel & Fergie

Josh Duhamel is volgens zijn vriendin Fergie nu al de beste vader ooit, ook al moet hun kindje nog geboren worden. De acteur uit onder andere de tv-serie Las Vegas en Transformers en de zangeres van de Black Eyed Peas zijn sinds 2004 een setje en in 2009 zijn zij getrouwd. Pas aan het einde van de zomer, zo rond eind augustus zal de kleine spruit het levenslicht zien, maar dat weerhoud Josh er niet van om zijn vrouw en kindje volledig in de watten te leggen.

Image Credits: Pixabay.