Vaderdag komt er weer aan dus een goede reden om je vader of man te verrassen met een leuk uitje. Je vader helpt je het hele jaar door met klusjes of biedt een luistert oor maar wil er niets voor terug. Of je man die weinig tijd heeft om eens een echt mannenuitje te doen verras je met iets stoers. Wat vind jij het leukste Vaderdag cadeau?

Dat is hoog

Voor dit uitje moet je vader of man geen hoogtevrees hebben, want ze gaan drie kilometer de lucht in en gaan een tandemsprong maken. Met 200 kilometer per uur val je naar beneden. Na een halve minuut gaat de parachute open en zweef je langzaam naar beneden. Je geniet van een prachtig uitzicht en ziet Nederland eens vanaf een andere kant.

Heerlijk ontspannen

Niet alleen vrouwen houden van de sauna maar heren vinden het ook heerlijk. Dit saunacomplex bevat 3 sauna’s, een stoombad, binnen- en buitenbaden, verschillende ervaringsdouches, rust- en relaxruimtes, solarium (staand en liggend), fitnesscentrum, massagestoelen en een terras. Hier kom je dus helemaal tot rust.

Racen

Iedere man droomt ervan om een keer op Zandvoort te mogen rijden. Met dit uitje kan dat eindelijk, racen op Zandvoort! Je gaat in een Porsche 911 rijden, een formulewagen, een BMW 130i Cup-lookalike, driften met een instructeur, je doet de slalomproef en je gaat Dragracen met een 500pk sterke Dodge Charger. Een uitje waar de man geen genoeg van krijgt.

Stunten

Stuntman voor 1 dag. Het lijkt net of je in een film zit. Je gaat onder leiding van ervaren stuntmensen filmgevechten aan, je wordt geschept door een auto en je leert vliegen. Na deze dag kan je zo figureren in een film. Misschien wel het begin van een nieuwe carrière, stuntman voor 1 dag.

Eten op hoogte

In Zwolle kan je eten op wel 55 meter hoogte. In deze oude watertoren krijg je een verrassingsmenu geserveerd met dagverse producten. Het restaurant draait rond dus je hebt iedere keer weer een ander uitzicht. Een romantisch uitje waar je eet op stand. Leuk als je in de wolken bent van elkaar!

Garnalen vangen

Dit uitje, garnalen vangen,  start in België. Je gaat bij Oostende de Noordzee op. In de zomer hoef je iets minder ver te varen als in de winter. De garnalen tref je aan op zand en zandslikbodems in ondiepe kustwateren. De gevangen garnalen ga je natuurlijk zelf bewerken. Je gaat ze sorteren, spoelen en koken en je krijgt natuurlijk een deel van je vangst mee naar huis.

Is je vader niet zo’n durfal of houdt hij niet van vissen dan zijn er natuurlijk nog veel meer uitjes mogelijk. Ga naar www.kadopagina.nl om het aanbod te bekijken.