Vakantieherinneringen: ik kijk er altijd met plezier op terug. Eigenlijk kan ik jullie deze herinneringen in onthouden. Oké. er zijn twee herinneringen die ik met jullie wil delen. Waarom? Ik kreeg in mijn goodiebag een doosje My Travel Memories, toen kwamen alle herinneringen weer naar boven. 

Mijn herinneringen

Een paar jaar geleden waren wij in Los Angeles op vakantie en op een avond liepen wij over de Hollywood Boulevard tot dat wij een menigte mensen zagen staan bij de bioscoop. Nieuwsgierig als wij waren, gingen wij er bij staan en via via hoorden wij dat er een filmacteur zou komen voor een première. Wij zochten een iets rustigere plek op om de vrouwen met prachtige jurken en de mannen in pak binnen te bewonderen. Op een gegeven moment werden wij geroepen door een beveiliger, dus wij dachten dat wij daar niet mochten staan.

Wij liepen naar hem toe en hij zei dat wij ook naar binnen mochten. Wij zeiden dat wij geen kaarten hadden maar die kregen wij in onze handen gedrukt. Totaal verrast en helemaal niet première waardig (in een korte broek, t-shirt en rugzak) stonden wij in dé bioscoop van Los Angeles om een première bij te wonen. Een geweldige ervaring en waarschijnlijk maar eenmalig.

Vakantieherinneringen in blik

Nog een leuke herinnering. De volgende dag zitten wij ’s avonds in een Italiaans restaurant en toen wij wilden betalen, zegt de dame naast ons dat zij onze rekening wil betalen. Wij dachten dat wij het niet goed hoorden maar ze wilde het echt. Wij wilden dat natuurlijk niet, maar ze stond erop. Waarom? Dat weten we tot op de dag van vandaag niet. Geweldige herinneringen die je nooit meer vergeet. Gelukkig hebben wij de bioscoopkaartjes nog.

vakantie1

Plakboek

Vroeger plakte ik mijn vakantiefoto’s in een boek en daar plakte ik de vliegtickets, entreebewijzen en folders die ik tijdens de vakantie had verzameld ook bij. Tegenwoordig maak ik digitaal een fotoboek dus dat zijn alleen de foto’s. Jammer natuurlijk, want zo’n zelfgemaakt fotoboek is hartstikke leuk.

vakantie2

Blik vol herinneringen

Toen ik tijdens de bloggersdag van eenkadovoor deze memorybox in mijn goodiebag vond, was ik blij verrast. Mijn schoenendozen kunnen weg, want voortaan gaan mijn vakantieherinneringen in deze leuke box. De box lijkt een boek, maar je kunt er je leukste herinneringen in bewaren. Voor mij waren de bioscoopkaarten natuurlijk heel belangrijk om te bewaren maar je kunt de box ook vullen met kleingeld uit het land waar je geweest ben of een mooie schelp die je gevonden hebt op het strand.

vakantie3

Niet alleen een reisbox

Deze leuke memorybox koop je bij Ditverzinjeniet.nl voor € 7,95. En voor de kookliefhebbers onder ons is de box er in de variant Cooking secrets waar je al je recepten en geheime ingrediënten in kunt bewaren.