Ze zijn lief, schattig en nog eens nuttig; we hebben het natuurlijk over Valentijn gadgets. Niet veel mensen weten dat ze er zijn, maar geloof ons, je zal er zeker wat aan hebben (en je geliefde natuurlijk ook). Dus lees snel verder, want gadgets zijn een superleuk valentijnscadeau!

Lekker klussen

Wie zegt dat alleen mannen kunnen klussen? Vrouwen kunnen het prima zelf! En met behulp van deze roze gereedschapskist, speciaal voor vrouwen, heb je zeker een goed begin. De kist bevat een grote hamer, vier schroevendraaiers, kruiskop en plat, groot en klein. Een set inbussleutels, twee tangen, want ook een lekkende kraan kan je zelf repareren. Een rolmaat en waterpas om je fotolijstjes recht te hangen en natuurlijk een potlood, schaar en stanleymesje. Ook vind je nog handige gadgets als haakjes, zekeringen, staaldraad en touw. Klassen wordt zo alleen maar leuker!

Kist

 

Vogelhuisje

Leuk voor beide partners; een gezamenlijk vogelhuisje met vogel sleutelhangers! Met deze originele sleutelhouder van Qualy hoef je nooit meer te zoeken naar uw sleutels. Je kan jouw sleutels bij thuiskomst netjes in het vogelhuisje hangen! Aan het vogeltje zit een ring waaraan je de sleutels kunt hangen. Een hele praktische en tegelijkertijd decoratieve oplossing voor het opbergen van je sleutels!

Vogel

Rozen zijn rood…

Wil jij op valentijnsdag je geliefde verassen? Dan zijn de brievenbus rozen  een erg leuk cadeau! “Kunnen rozen door de brievenbus?” horen we je denken… Het antwoord is JA! Een fleurige boeket bestaande uit 12 rozen, feestelijk verpakt, met jouw zelf geschreven boodschap om het geheel nog persoonlijker te maken
Rozen doen het altijd goed bij je geliefde! En ondanks dat de rode roos veruit het bekendste is, zijn er inmiddels vele soorten en kleuren. Van witte, roze, oranje tot zelfs gele rozen! Welke kleur jij wilt geven hangt van je bedoeling af, maar voor Valentijn raden wij je de altijd klassieke doch mooie rode roos aan!