Op zoek naar een origineel en lief cadeau voor Valentijnsdag? Wij hebben een geweldige tip: geef een geluksmuntje cadeau als valentijnscadeau! Een klein geschenk met een groot gebaar.

Een speciaal muntje

Een geluksmuntje is een bijzonder muntje voor iemand die speciaal is voor jou. Een geluksmuntje dat je altijd bij je kan houden en het geluk met je mee draagt.
Een bijzonder cadeau met een bijzondere boodschap dus. En in de aanloop naar Valentijnsdag staat jouw bestelling daarom dan ook helemaal in het teken van de dag der liefde! Je muntje(s) wordt namelijk verstuurd in een rode, glimmende  envelop. Daarbij zit ook standaardkaartje, waar je een lieve of leuk tekstje op kunt schrijven. Speciaal voor Valentijnsdag komt daar een valentijnskaart bij om het cadeau nog leuker te maken!

Verschillende soorten

“Maar wat voor muntjes zijn er dan allemaal te koop voor Valentijn?”  Er zijn zes verschillende muntjes verkrijgbaar die passend zijn voor de dag van de liefde! Zo heb je de “Ik denk aan je” munt, speciaal voor iemand die het zwaar heeft en een hart onder de riem wil steken. De “beschermengel” munt is voor een speciaal persoon voor wie je er altijd zal zijn. “A friend loves at all time” is voor je beste vriend(in) met wie je leef en leed deelt in goede en slechte tijden. Je deze speciale personen ook verrassen met het “Someone special” muntje. Het meest toepasselijk voor Valentijnsdag zijn de muntjes “Ik hou van je!” en “You are my love!”. Hiermee verras je jouw geliefde zeker!

 

Op de achterkant van elk muntje staat een lieve tekst met de speciale betekenis van de munt. Dus heb je nog geen idee wat je voor cadeau je moet geven op 14 februari? Ga dan voor een geluksmuntje van Geluksmuntjes.nl! Zo heb je zeker een speciaal en uniek cadeau in handen!