in

Valentijnscadeaus voor een klein budget

Een cadeautje hoeft niet duur te zijn, want uiteindelijk draait het allemaal om ‘t gebaar! Dat geldt natuurlijk zeker voor Valentijnsdag. Wij hebben daarom een paar hele lieve en leuke Valentijnscadeaus voor je uitgezocht die niet duurder zijn dan €13,- Lees dus snel verder!

Een lief en lekker berichtje

Verras je Valentijn met een heerlijk cadeau van chocolade! Een Chocotelegram, een chocolade hart met eigen foto, een chocolade kaart, je kunt het zo gek niet bedenken of je stuurt het makkelijk naar jouw (geheime) geliefde.. Maar met de mysterieuze vraagtekens kan je jouw geheime Valentijn zeker verbazen…

Open een flesje wijn

Wat is er mooier dan je geliefde op Valentijnsdag verrassen met een flesje wijn? Cliché zou je misschien zeggen, maar je kunt die fles wijn toch net iets meer bijzonder maken. Want je kan je eigen etiket laten drukken; dus een lieve tekst of een foto van jullie samen zal zeker goed in de smaak vallen! Ook kan je een prachtige houtenkist laten bedrukken, dan kom je wel boven de tien euro uit, maar het zal je cadeau zeker nog meer waarde geven!

Een lief Geluksmuntje

Geef een lief geluksmuntje cadeau! Een klein geschenk, maar een groot gebaar. De Geluksmuntjes zijn te verkrijgen in twee formaten in Engels en Nederlands.  Voor iedereen zit er een perfect geluksmuntje bij.

Maar wil je toch het échte Valentijns-feeling krijgen, neem dan de wenskaart met uitneembaar muntje. Zo heb je meteen twee vliegen in één klap! Kijk snel op de website van Geluksmuntjes en verras iemand met een prachtig gebaar.

Image Credits: Pexels.

What do you think?

One Comment

Loading…

0

Warmhoudcadeautjes

Valentijncadeaus van Celebs