in , , , ,

Aparte Valentijnscadeaus die in de brievenbus passen

dat is altijd een verrassing!

Als je jouw partner in de watten wilt leggen, verras jouw geliefde met een kleinigheidje in de brievenbus op Valentijnsdag. Het is niet alleen origineel, maar ook een prachtige surprise voor na die lange werkdag!

Spreken met chocolade

“Zeg het met chocolade.” Een uitdrukking die boekdelen spreekt, want iedereen wordt blij van chocola! Met deze instelling in ons achterhoofd raden wij een héérlijk chocoladehart als Valentijnskado aan, dat volledig te personaliseren is met een eigen foto en tekst. De topping is altijd van melkchocolade, maar daarna kies jij welke chocoladesoort jullie favoriet is. Dat wordt samen smullen!

Eeuwige liefde

De roos is het symbool van de liefde en dé manier om duidelijk maken dat jullie liefde voor eeuwig zal blijven bestaan, is met een roos dat de test der tijd zal doorstaan! Door een roos te laten behouden in goud, platina en hars zal de roos nooit verwelken. De details blijven behouden door een proces van vier weken, een prachtig Valentijnscadeau!

Warm hart toedragen

Draag jouw geliefde altijd een warm hart toe met de Hot Pack Heart! Dit cadeau is dan niet zo romantisch, maar wel dé oplossing voor koude handen. Met dit geschenk zullen die nooit meer koud zijn, want als je op de knop drukt wordt het hartje warm. Zo ben jij altijd bij jouw geliefde!

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Leuke LEGO cadeaus

Kado voor moeder