in , ,

Gift Guide: Valentijnscadeautjes voor haar

Oké, het is natuurlijk heel makkelijk om cynisch over Valentijnsdag te doen. Maar wij bij eenkadovoor.nl omarmen Valentijnsdag liever met al zijn zoetsappigheid en cheesyness. Want dit is dé dag van het jaar om elkaar eens extra te laten zien hoeveel je om elkaar geeft. Met 14 februari voor de deur, is het dus weer hoog tijd om na te denken wat de leukste cadeautjes zijn. Daarom deze week speciaal een lijst met cadeautjes voor de leukste vrouw in je leven. 

Mannen, deze lijst is speciaal voor jullie!

Foto op steigerhout

Een foto zegt altijd meer dan duizend woorden. Dus waarom druk je niet een mooie afbeelding af van jullie twee tortelduifjes? Kies de mooiste foto en laat de foto op hout afdrukken. Erg modern en past goed in elk interieur. Ook leuk om de foto met Whitewash af te beelden.

Diner

Wat dacht je van een romantische weekendje weg met een diner voor 2. Zo hebben jullie tijd voor elkaar en kunnen jullie lekker bijpraten terwijl je geniet van het heerlijke eten en een wijntje erbij.

Massage olie

Valentijnsdag, het perfecte moment om jezelf of je geliefde eens een massage te geven (hint hint, vriendje). En als Valentijnsdag niet genoeg reden is, misschien dan dit: het kan stress verminderen, pijn verlichten en door de verhoging van de bloeddoorstroming kan het giftige stoffen sneller doen afvoeren. Genoeg redenen voor mij! Zet wat romantische muziek aan en kies voor een heerlijke massageolie.

Romantische spa-lights

Als toevoeging aan de massage is een bad nemen natuurlijk ook een perfect moment om samen eens lekker te ontspannen. Met deze romantische (waterproof) spa-lights wordt iedere badkamer omgetoverd tot een sfeervolle ruimte. Oh la la! Wat vind jij leuke Valentijnscadeaus?

Ben je als vrouw op zoek naar een Valentijnscadeau voor je man? Kijk dan naar Valentijnscadeau voor mannen: de leukste uitjes!

What do you think?

Sportief het jaar in met de sportartikelen van Coolblue.nl

Top 5: de leukste cadeaus om het jaar in te luiden