Heb je een fijne Valentijnsdag gehad? Veel mensen zeggen wel dat ze niets aan doen, maar volgens mij zijn mensen stiekem toch wel blij verrast als ze een valentijnscadeau van hun lief krijgen! En dan hoeft natuurlijk niet iets duurs te zijn, een lief kaartje kan al voor een grote glimlach zorgen!

Op Facebook

Zelf heb ik een mooi hart van mijn Valentijn gekregen, zo lief! En ik ben niet de enige in mijn omgeving die verwend is, want op Facebook zal ik allemaal posts voorbij komen met mooie bossen bloemen, chocolade en andere lieve kado’tje. Ook zag ik twee posts voorbij komen van mensen die een tablet kado hadden gekregen, die hadden zeker wat goed te maken 🙂

Valentijnkado’s van de Celebrities

Voor de celebrities was het natuurlijk ook Valentijnsdag en het leuke van Social Media is dat zij zo makkelijk kunnen delen of zij ook verrast zijn met Valentijnsdag. Ik heb wat leuke reacties voor je opgezocht.

Zo zegt Angela Groothuizen @Angelagroothuiz Dat is toch lief!

“Ik heb net gezoend met mijn valentine…heeeeerlik #al20jaarverkering”

DJ AfroJack is wat minder gelukkig; @djafrojack

“No Valentine’s Day for me”

En zelfs Barack Obama denkt aan Valentijnsdag met een mooie foto op zijn Twitter en Facebook pagina, van een jonge Barack en Michelle. Lief!

Hilary Duff ‏@HilaryDuff Wenst al haar volgers; Happy valentines day lovies!! Een dag later plaatst ze een foto van een heel mooi boeket rode rozen, Hilary is dit jaar dus ook niet overgeslagen!
Heeft jouw Valentijn dit jaar ook aan Valentijnsdag gedacht?! Vertel het ons, wij zijn erg benieuwd!