Wat ook erg leuk is met Valentijnsdag is je geliefde een romantische kaart opsturen terwijl hij/zij bijvoorbeeld aan het werk is of wanneer je precies op Valentijnsdag moet overwerken is een romantische kaart ook een heel goed idee. Op Greetz kan je kiezen uit één van de collectiekaarten of verras je Valentijn met persoonlijke fotokaarten of een Valentijn Soundz kaart.

 

 

Collectiekaarten

Met een valentijnskaart kun je jouw liefde tonen aan je geliefde, net als met een valentijnscadeau. Maar, ook als je heimelijk verliefd bent op iemand die het (nog) niet weet en je weet ook niet of het wederzijds is, dan is dit de dag dat je hem of haar een kaartje kunt sturen.

Je kunt er een anoniem romantisch gedicht bijschrijven of nu gelijk bekend maken hoe verliefd je wel niet bent. Zet Cupido (Greetz) aan het werk en verstuur de meest romantische valentijnskaarten naar jouw hartendief. De kaarten hebben natuurlijk verschillende afdrukken: “I love you”, “Veel liefs”, “Jij bent mijn Valentijn” en nog veel meer!

Persoonlijke fotokaarten

Je kan er ook voor kiezen om de kaart helemaal te maken zoals jij het wilt! Je hebt verschillende soorten kaarten. Soms kan je zelfs meerdere foto’s op de kaart doen en je kan er zelf ook een lieve tekst bij schrijven. Dé perfecte kaart voor Valentijnsdag, voor je lover, ligt in jouw handen!

 

 

Valentijn Soundz

Wat is nog leuker om te krijgen? Ja, een valentijnskaart met een soundz! Met de Greetz Soundz verstuur je pas écht originele valentijnskaarten. In deze kaarten zit namelijk een leuk liedje aan de binnenkant. Open de kaart en je hoort het liedje. Je kunt kiezen ui de liedjes als ‘Radar Love’ en ‘Just The Two Of Us’ of ‘Sex Bomb’. Wat zal je geliefde verrast zijn!

 

Als je een kaartje met Valentijnsdag wilt laten bezorgen of wilt sturen dan zit je bij Greetz zeker goed! Als je voor 20:00 besteld wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Kaarten vallen ook altijd in de smaak bij de dames!