Ja hoor, wéér een keer die gsm laten vallen! Waarom zou je nog langer kans lopen dat jouw dure mobiel wordt beschadigd, terwijl je hem gemakkelijk kan beschermen én opvrolijken in één aanschaf?

Nieuwe toughcase

Je kan een ‘normale’ telefooncase aanschaffen, maar als je iets doet moet je het wel goed doen. Kies daarom voor een toughcase, gemaakt van sterk gepolijst en krasvast kunststof. Daarnaast is de case voorzien van een rubberen inleg, waardoor de telefoon van een betere inleg én ijzersterke bescherming geniet.

Naast deze gemakken zou de toughcase niet een yoursurprise product zijn, als het niet een persoonlijke tint zou bevatten. Jij kan namelijk de hoes zélf vormgeven met jouw eigen foto, logo, tekst en ontwerp. Als je zelf geen idee heb maar toch van een toffe opmaak wilt genieten, dan heeft het personalisatiesysteem zelf een groot aantal designs waar je uit kan kiezen!

Gepersonaliseerd design

Heeft jouw telefoon geen bescherming nodig, maar wil je toch graag een gepersonaliseerd design? Dan zijn er ook ‘normale’ telefoonhoezen. Er is een groot scala aan ontwerpen waar je uit kan kiezen, of je gaat natuurlijk voor jouw eigen design!

Een kleine greep van de vormgevingen:

  • Nederlandse vlag met de koning en koningin
  • Artistiek bloemenpatroon
  • London bridge
  • Vlaggen van landen als Frankrijk, Italië etc.
  • Vrolijke muzieknoten