Hoe leuk ik het ook vind om jarig te zijn, verjaardagen kunnen eigenlijk best vervelend zijn. Je kent ze vast wel; de verjaardag dat je naast iemand zit met wie je eigenlijk helemaal niets te bespreken hebt. En als je zelf jarig bent; dan spreek je vaak helemaal niemand! Natuurlijk is de ene verjaardag de andere verjaardag niet, maar sommige mensen houden gewoon niet van verjaardagen.

Samen vieren

Zo ook mijn vrienden Len en Fel; ze hebben er gewoon niets mee. Daarom vieren ze zelf hun verjaardag ook niet, echt al jaren. Tot we op een avond besloten om één keer per jaar samen onze verjaardag te vieren! Ik weet niet meer precies hoe we er op kwamen, maar in 2008 besloten wij om één keer paar jaar iets leuks te doen met ons vieren en dan cadeautjes voor elkaar te kopen. Zo gezegd, zo gedaan en onze eerste verjaardag vierden we met een theater dinner bij Toussait Dinner Shows.  Ik vergeet nooit meer dat ze vroegen of er soms iemand jarig was. Wij antwoorden heel serieus, ‘ja, wij alle vier’ en ze keek ons héél ongelovig aan!

Uitstapjes

De jaren erna hebben we iedere keer weer iets leuks gedaan, zoals een bezoekje dat we brachten aan de Icebar in Amsterdam  (koud!!), gevolgd door een puzzeltocht over de wallen. Gewoonweg hilarisch!
En ook dit jaar is het weer zover; komende zaterdag gaan we gezellig met zn vieren uit eten bij restaurant Fiftheen van Jamie Oliver. Veel over gehoord en er was een lange wachtlijst, dus het moet de moeite wel waard zijn lijkt mij zo. Dus dat is geregeld, maar nu de cadeaus nog! Lastig lastig, want eigenlijk hebben ze gewoon alles al! En als ze het nog niet hebben, dan kopen ze het eigenlijk gewoon… Aan mij dus de schone taak om ook dit jaar weer een kado te vinden wat bij ze past. En dat net na Sinterklaas en kerst!

Zoektocht

Mijn zoektocht voor kado’s begin ik eigenlijk altijd bij mijn favoriete webwinkels, Bol.com, Fonq, Voor-thuis.nl en Yoursurprise.com. Natuurlijk ben ik weer wat leuke dingen tegen gekomen, zoals dit leuke vriendschapsboek  en deze mooie snijplank van Jamie Oliver. Deze snijplank leek mij wel toepasselijk omdat we in het restaurant van Jamie Oliver gaan eten, maar helaas is hij niet op voorraad! Daarom ben ik voor deze broodplank gegaan, supermooi toch? En ik weet zeker dat ik mijn vriendin een héél groot plezier doe met deze hippe opbergdoos.

Het wordt zeker een gezellige avond, aan de kado’s zal het niet liggen!