Het klinkt zo cliché, maar het is helemaal waar… wat gaat de tijd toch snel! Het lijkt wel alsof Alec en Ryan vorige maand hun verjaardag nog vierden, maar er is echt alweer een jaar voorbij. Ryan wordt volgende week twee jaar en Alec een paar dagen later alweer vier!

Drukke tijden

Drukke tijden dus; want wat maken wij ouders (lees; vooral de moeders!) ons druk over van alles en nog wat! Wat gaan we trakteren, wat krijgen ze van ons voor hun verjaardag, wat zetten we op het verlanglijstje? Welke versieringen gebruiken wij, huren we een springkussen? En de taart, wat gaan we met de taart doen!

Verjaardagstaart

De laatste jaren is het een ware hype; iedereen maakt zelf de mooiste taarten met marsepein en heerlijke cupcakes! Twee lagen of misschien zelfs wel drie; hoe gekker hoe beter! Als je op internet zoekt, dan vind je de mooiste voorbeelden en het lijkt allemaal niet zo moeilijk.
Vorig jaar ben ik ook aan het bakken geslagen en even tussen ons, wat een ellende was dat! Als je het leuk vind, dan kan ik mij best voorstellen dat het ontspanning is, maar dus niet voor mij. Nu kun je natuurlijk ook zo’n heerlijke verjaardagstaart laten maken, maar dat vind ik eigenlijk best prijzig. En laten we eerlijk zijn; het gaat die kinderen toch vooral om het feit dat er taart is!

verjaardagstaart-2012
Mijn creatie van vorig jaar!

Lekker en makkelijk; HEMA

Vandaar dat ik het dit jaar lekker en makkelijk hou; ik heb mijn twee mooie taarten bij de HEMA besteld! Je hebt best veel keus moet ik zeggen, zoals leuke tompoucen met jouw eigen afbeelding of een slagroomtaart met jouw eigen foto. Nu hou ik zelf helemaal niet van een slagroomtaart, dus ik heb gekozen voor de mooie 3d taart! Voor Alec met een mooie Mickey als afbeelding en voor Ryan Teigetje! Ik heb bij de HEMA ook twee mooie cijferkaarsen gekocht en om het af te maken zet ik ook nog wat figuurtjes op de taart. We vieren zondags de verjaardag van die jongens en toevallig is de HEMA bij ons in de buurt ook op zondag open. Kunnen we hem precies op tijd voor de verjaardag ophalen; staat hij ook niet in de weg in de koelkast. Goed geregeld of niet? Volgende week het resultaat van de verjaardagstaarten!Algemeen Image Banner 728 x 90