Ook geen zin om dit jaar naar een verkleedpartij te gaan als superman, sexy verpleegster of als een aap? Wil jij nieuw én origineel zijn? Dan is het Zentaipak iets voor jou! Het is één van de laatste trends op het verkleedgebied.

Zentaipakken

Zentaipakken bedekken heel je lichaam, dus ook je hoofd en gezicht, je handen en je voeten. Maak ervan wat je wilt, want je hebt verschillende kleuren. Blauw, zwart, de Nederlandse vlag en ga zo maar door! Je kan zelf verzinnen wat je wilt zijn; ‘’De Zwarte Schaduw’’, ‘’De Groene Spiderman’’ of ‘’The Purple Olsen Twins’’, je kan het zo gek maken als je wilt.
Mensen vragen zich af of je wel kan ademen of kan dringen en dat is het grappige ervan. Het kan. Je kan ook gewoon door de stof heenkijken. De zentaipakken hebben aan de achterkant een rits waarmee je het pak aan en uit kan trekken. De pakken zijn gemaakt van spandex (elasthaan), waardoor ze een heel eind meerekken.

Halloween

Halloween komt er dit jaar ook weer aan. Doe het zwarte Zentaipak aan, ga in het donker achter een boom staan en laat iemand de longen uit zijn of haar lijf schreeuwen! Wat ook erg leuk is, is dat je er pruiken bij kunt bestellen! Neem een blauw pak met rood haar. Hilarisch en origineel, toch?