in , , ,

Het verlanglijstje van Martine!

Weet jij al wat je wilt hebben voor je verjaardag? De komende weken zullen wij een aantal verlanglijstje met jou delen; misschien heb je er wat aan! Vandaag vertelt Martine wat zij op haar verlanglijstje heeft staan!

Come in deurmat

Onze voortuin is pas opgeknapt; waar ik erg blij mee ben. Wat er nu eigenlijk nog ontbreekt, is een mooie deurmat. En natuurlijk niet zo’n saaie, nee, ik wil wel een originele deurmat! Zoals deze Come in deurmat, supermooi vind ik deze! Met deze deurmat heet je iedereen een warm welkom in je huis, kantoor of winkel.

iPhone hoesje met foto van de kids

Ik heb mijn nieuwe iPhone alweer een tijdje, maar ik heb eigenlijk nog geen mooi telefoonhoesje er om heen. Dat zou wel leuk zijn om te krijgen. Mijn telefoonhoesje moet natuurlijk gepersonaliseerd zijn met een leuke foto van mijn zoontjes; ik zie het al helemaal voor mij!

Heerlijke reep chocolade

Mmmm… ik ben gek op chocolade! Vooral met een twist, als je begrijpt wat ik bedoel. Zoals chocolade versierd met suiker en snoephartjes, of chocolade versierd met suiker en snoephartjes. Lekker! En dat je deze reep chocolade kunt personaliseren met jouw eigen tekst en/of foto, dat is alleen maar mooi meegenomen!

Polaroid Foto Display

Ik ben gek op foto’s! En ja, ik had vroeger ook zo’n gave Polaroid camera, zo leuk! Niet dat ik niet blij met de digitale camera ben hoor, maar zo’n Polaroid had ook wel wat. Daarom vind ik deze polaroid fotolijst te gek voor aan mijn muur! Met deze retro fotolijst lijkt het net of er vier polaroids uit de camera hangen. Welke foto’s zal ik hier eens voor uitkiezen, mocht ik hem krijgen?

What do you think?

De ultieme 50 Shades of Grey cadeaus

Nooit meer dubbele verjaardagscadeautjes