Een verrassing is altijd leuk! Of het nu voor jezelf is of voor iemand anders, met deze leuke cadeaus van Verrassend Design heb jij altijd een leuk cadeautje!

Snorretje

Laten we eerlijk zijn, de stijl van je snor kiezen is nog een hele opgave. Veel mannen willen verschillende stijlen proberen voordat ze degene vinden die precies bij hen past. Dus is het eigenlijk heel voor de hand liggend dat we onze baby’s hetzelfde behandelen. Gelukkig gaat het uitproberen van de verschillende Mustachifier snorspenen veel sneller en makkelijker dan het laten groeien van een echte snor. Dus probeer ze gewoon allemaal.

Ontdek, lach en vergeet niet om foto’s te maken.

Neppe huisdieren

Als je droomt van huisdieren maar geen zin hebt om steeds de rommel die ze maken op te ruimen. Dan is deze vogelkooien muursticker ideaal voor jou! De vogelkooi muursticker is speciaal ontworpen voor Hu2 Design. Deze muursticker is een decorative en eco-vriendelijke manier om schattige vogeltjes in huis te halen.

Kikkerland

Met dit behendigheidsspel van Kikkerland kun je net zo leuk spelen als het er uit ziet. Dit spel is helemaal gemaakt van beukenhout en is geschikt voor leeftijden vanaf 6 jaar. Je kan dit spel zowel in je eentje spelen of met meerdere personen. Probeer zo behendig mogelijk het servies te stapelen maar zorg er voor dat jij niet degene bent die hem omver laat vallen.

Goodmorning sunshine!

Wekkers zijn nooit fijn. Ze maken je abrupt wakker en je schiet meestal meteen in de stress want je hebt haast…en je moet nog heel wat doen voordat je de deur uit gaat.

Dit is vanaf nu verleden tijd met deze zeer mooi vormgegeven tweet wekker. Je kan met deze wekker de dag rustig beginnen want je wordt namelijk wakker gemaakt door kwetterende vogeltjes. Batterijen zijn niet nodig, het is een mechanische wekker die je om de drie dagen dient op te draaien.

Party animal

Ben jij een beetje een party animal? Dat zijn deze dieren ook. Maak van je avondeten een wilde gebeurtenis met deze coole borden. Deze borden worden in een set geleverd met vier verschillende leuke karakters met menselijke trekjes: Garry Gorilla, Larry Lion, Patricia Panda en Gina Giraffe.

Eet smakelijk!

Dineren was nog nooit zo leuk geweest. Nodig daarom al jouw vrienden uit voor een spetterend feest. Deze coole design borden hebben een diameter van 23 cm wat gelijk staat aan een middelgroot bord. De keramische borden zijn vaatwasmachinebestendig, geschikt voor in de magnetron en zijn hierdoor zeer praktisch in gebruik. Het bord wordt geleverd in een vrolijke, luxueuze verpakking. Bon appetit!

Woontip: Gebruik de borden niet alleen om van te eten maar bijvoorbeeld als decoratie op de schoorsteen mantel of etaleer deze in je servieskast.