Vijf december is het zo ver. Pakjesavond! Een knus en vooral gezellige avond waarop iedereen bij elkaar komt. Hoe maak je de sfeer tijdens deze avond nou extra bijzonder? Door de feestplek extra aan te kleden met versieringen natuurlijk!  Niet zomaar versieringen, maar unieke versieringen die alleen jij in je Sinterklaaspaleisje hebt hangen. Lees snel verder, want hier komen de meest waanzinnige versieringen voor pakjesavond!

Pietenslinger

Wil jij tijdens pakjesavond je muren en plafond een total make-over geven? Gebruik dan originele Sint en Pietslingers. Ze zijn er in allerlei vormen en zijn zeker niet standaard. De gekleurde Pietenslinger past helemaal bij Sinterklaasavond. Een vrolijk gekleurde slinger, vol met hangende Pieten. Zeker een must have als je op zoek bent naar een échte unieke slinger, om tijdens deze feestdag even in the spotlights te staan. Zwier de slinger kruislings rond de woonkamer en creëer een fantastisch effect. Naast deze bijzondere slinger, kun je ook je muren versieren met wanddecoratie. Deze matchen perfect bij de gekleurde Pietenslinger. Versier bijvoorbeeld de muur achter de bank met deze geweldige kadodecoratie. Als je écht wilt opvallen, is deze decoratie absoluut onmisbaar in je versieringcollectie. Deze
decoratie is maar liefst 110 cm lang en 16 cm breed!

Sinterklaasdecoraties

Nog steeds kale plekken in je huiskamer of kun je maar niet genoeg krijgen van alle versieringen? Kijk dan snel verder, want er is nog veel meer! Hang tussen de slingers bijvoorbeeld ballonnen van Sint en Piet. Het staat feestelijk en maakt de slinger helemaal af! Nu de huiskamer geheel versierd is, is het erg leuk om de gasten alvast een voorproefje te geven voordat zij daadwerkelijk binnenkomen. Verwelkom al je gasten en uiteraard Sinterklaas met een grote Sinterklaasvlag! Een leuke vlag met de tekst; ‘Welkom Sint en Piet’. Naast deze leuke decoraties kun je de avond compleet maken met Sinterklaasservetten, tafelkleden en borden! Zet wat gezellige hapjes en drankjes op tafel, en jouw Sinterklaasavond kan beginnen!