Op Kadopagina vind je de meest originele cadeaubonnen. Ik heb er weer een leuke voor jullie uitgepikt namelijk de Vespatocht met picknick! Het is in Maastricht, Limburg en voor €85,- kunnen twee personen heel de dag rondrijden op de Vespa en ergens lekker picknicken. Wat een geweldig cadeau voor je lover of misschien wel voor jouw ouders!

 

Geniet samen romantisch van het Limburgse Heuvellandschap! Wanneer je langs een schitterende route bent gereden, kun je op een vaste plek met een schitterend uitzicht heerlijk relaxed gaan picknicken. Heerlijk genieten met z’n tweeën.

Arrangement

Het arrangement omvat huur van één Vespa, routekaart, kettingslot voor de Vespa en een uitgebreide picknickmand met plaid. De Vespa huur je bij de enige officiële verhuurder van Nederland. De Vespa’s zijn milieuvriendelijk en er zit een 4-tak motor in waardoor je maar liefst 40 km. kunt rijden op 1 liter benzine! Super handig. Je zal heel de dag lekker met z’n tweeën touren op de Vespa en Limburg ontdekken.

De mand voor de picknick is natuurlijk niet leeg. Het zit vol met hele lekkere dingen. De mand bevat onder andere:

  • Diverse soorten brood, waaronder ‘Tiroler Kletzen Brot’;
  • Kaas, grottenkaas, brie, ham;
  • Tonijn salade, gerookte zalm met kruidenkaas;
  • Appelstroop;
  • Tomaat en Augurkjes;
  • Fruit;
  • Koffie, Thee en Fris.

Kortom: een hele lekkere lunch zal voor jullie klaar staan. Geniet van je picknick op de mooiste plekjes van Limburg. Wat een fabuleus cadeau voor je lover. Hij of zij zal er zeker wel blij mee zijn. Een lekker dagje relaxen en genieten van elkaar. Wat een fantastische belevenis voor twee.

*Let op:
– Benzine is niet bij dit arrangement inbegrepen, dus je dient de tank weer te vullen tot het benzinepeil waarop je de Vespa kreeg bij vertrek;
– Je dient voor dit arrangement in het bezit te zijn van een rijbewijs B of een bromfietsrijbewijs.