in , , , , ,

Vijf cadeaus voor jongens

Heb jij te maken met een opkomende verjaardag voor een jonge bink of ken jij iemand die totaal geen idee heeft wat hij moet schenken? Of wil jij gewoon iemand verrassen met een leuk cadeau? Deze vijf cadeautips voor jongens precies wat jij zoekt!

Eigen stoel

 

Er zijn er maar weinig die kunnen zeggen dat zij een eigen stoel hebben gehad. Dan spreken wij uiteraard niet over een bureau- of normale stoel, maar een echte fauteuil! Deze zachte stoel gemaakt van ribcordbekleding is heerlijk zacht en omdat de naam van het kind in het product wordt geborduurd, is het uiteraard een supergaaf cadeau!

Telefoonhoezen

 

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en (jongere) kinderen die dat niet hebben, zeuren vaak urenlang om even te mogen spelen op de spelletjes op een mobiel toestel. Als een jongen dan eindelijk zijn mobieltje heeft, is het natuurlijk belangrijk deze goed te beschermen. Hoe doe je dat nou beter dan met een leuke, zelfontworpen case?!

 De Sims

Als jij een echte gamer kent die nog nooit de Sims (wie kent ze niet?) heeft gespeeld, dan is het tijd om daar nu verandering in te brengen met deze geweldige 3 games in 1 combinatie! Deze Sims 3 starterspakket bevat naast het spel zelfs namelijk ook twee populaire uitbreidingen, zodat de ontvanger gelijk alles heeft om te beginnen en een onvergetelijke tijd te beleven.

Football Manager 2014

 

Football Manager 2014 is hét spel voor mannen die dol zijn op voetbal! In deze game treed jij namelijk op als de manager van een voetbalteam om hen vervolgens naar glorie te leiden. Om het nog mooier te maken rust er ook 50% korting op dit product!

Schrijven en tekenen

Dit geschenk is ideaal voor de creatieveling die dol is op schrijven en/of tekenen, de Boogie Board. Met deze leuke touchpad lee je alle knepen van de kunt digitaal vormgeven!

 

Nog meer kadotips

 

What do you think?

Cadeaus voor afgestudeerden!

Vaderdag van de sterren