in

Vijf leuke persoonlijke fotocadeaus voor Moederdag!

April vliegt voorbij en voordat je het weet is het alweer mei. De tweede zondag van mei is voor velen de dag om de meest bijzondere vrouw uit hun leven in het zonnetje te zetten: Moederdag. Dit kun je natuurlijk doen door een ontbijtje op bed of een lief kaartje, maar je kunt dit jaar ook extra uitpakken met een persoonlijk cadeau. Niks is zo persoonlijk als een cadeau met een foto erop, die je helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Speciaal daarom kun je hieronder vijf persoonlijke, fotocadeaus vinden om jouw moeder in het zonnetje te zetten!

1. Fotoboek

Fotoboeken zijn de laatste tijd razend populair en dat is niet zomaar. Je kunt namelijk voor een relatief lage prijs hele mooie, beeldende herinneringen maken. Ga dus op zoek naar de leukste, liefste en mooiste foto’s van jouw moeder en begin met het samenstellen van het fotoboek. Zoek vooral naar foto’s waar ze met haar (klein)kinderen opstaat, die vindt ze vast erg leuk. Je kunt het fotoboek helemaal naar jouw moeders smaak inrichten door achtergronden toe te voegen die zij mooi vindt.

2. Verzamelalbum

Een verzamelalbum is een mooi, persoonlijk fotocadeau die je jaarlijks kunt laten terugkomen. In eerste instantie koop je de omslag, die bestaat uit een harde kaft, en de eerst 24 bladzijdes. Deze kun je bijvoorbeeld vullen met foto’s van vroeger. Het jaar daarop bestel je dan een navulling waar je foto’s van het afgelopen jaar aan toevoegt. Zo zorg je ervoor dat ze de mooie momenten van het afgelopen jaar weer even kan bekijken.

3. Foto agenda

Ondanks dat moeders een talent hebben om alles te onthouden, kunnen zelfs deze superhelden weleens een geheugensteuntje gebruiken. En hoe leuk is het dan om ze dat geheugensteuntje te geven in de vorm van een fotoagenda? Je kunt op de kaft een eigen foto plaatsen van jouw moeder, daarna kun je de rest van de agenda vullen. Heb je weinig tijd? Ga dan voor de autofill-optie waardoor jouw cadeau binnen de kortste keren is gemaakt.

4. Fotokalender

In de categorie ‘geheugensteuntje’ komt ook de originele, fotokalender naar voren. Je kunt van tevoren alle belangrijke verjaardagen en jubilea in, zodat ze deze nooit meer vergeet. Denk er vooral aan om jouw eigen verjaardag goed te markeren en maanden van tevoren aan te kondigen! Zo, die vergeet ze niet meer.

5. Fotoslingers

Hoewel Moederdag geen officiële feestdag is, blijft deze speciale dag toch een feestje. En bij een feest horen slingers, zoals deze persoonlijke fotoslingers. Voeg foto’s toe van jouw moeder en haar dierbaren en stel de slinger binnen no-time samen. Heb je onze winactie op Facebook al gezien? Wij verloten namelijk drie fotoslinger met 50 vlaggetjes aan onze lezers. Doe snel mee, meedoen kan namelijk nog tot 23 april.

Bij Het Fotoalbum is het maken van jouw eigen fotocadeaus heel makkelijk. Ga dus vandaag nog aan de slag om jouw moeder te verrassen met een bijzonder Moederdagcadeau!

Image Credits: HetFotoalbum.nl.

What do you think?

5 leukste cadeaus voor je partner

Een slaaptrainer en het kado dat ‘uitslapen’ heet