Ook gadgets zijn soms erg romantisch en met Valentijn om de hoek, staan winkels straks vol met de meest zoetste cadeaus. Met gadgets als valentijnscadeau ben je niet alleen origineel, ze zijn ook superleuk!

Sleutelkoppel

 

Maak het voor iedereen op visite hoe hecht jij en je partner zijn met de Qualy Sparrow Sleutelhouder, bestaande uit twee mussen die elk één sleutel bewaken. Dit koppel, dat in verschillende kleuren te bestellen is, maakt het gemakkelijk jouw eigen sleutels ze vinden, te weten of jouw geliefde thuis is en is daarnaast een prachtige decoratie!

The next level

 

Er is niets romantischer dan een ontbijt op bed, maar deze gadget neemt romantiek ‘to the next level’: de hartjes koekenpan! Deze pan is precies goed voor één ei in de vorm van een prachtig hart en met zijn anti-aanbaklaag wordt het óók nog leuk om ‘s ochtends op te staan. Surprise!

Liefdesberichten

 

Laat iedere ochtend een heerlijke kop thee mét romantische boodschap achter met de Heart Chalk Mug! Deze leuke mok is de perfecte oplossing voor mannen of vrouwen die nét iets eerder dan hun geliefde uit bed moeten. Iedere ochtend laat jij met een krijtje een nieuwe boodschap achter, zo blijft jullie relatie ook vroeg iedere dag spannend!

Nooit alleen

Als je geliefde jouw erg mist is de Boyfriend Pillow een oplossing. Dit zachte kussen is toch verzwaard om aan te voelen als een borst en slaat daarnaast ook een arm om je heen! Dé oplossing tegen eenzaamheid in bed.

Eeuwig verbonden

 

Wie een permanent liefdesslot wilt verbinden met zijn geliefde, hoeft daarvoor niet naar de Pont des Artes in Parijs. De ‘Lock of Love fotolijst’ is namelijk een romantisch idee gebaseerd op dit oude gebruik. Twee fotolijsten, één slotje en één sleutel om weg te gooien. Laat zien dat jullie eeuwig verbonden zijn!