in

Vijftig Tinten Grijs

Miljoenen vrouwen praten erover, denken eraan of fantaseren over een MR Grey. Ik ben een leesnerd dus mij is het boek ook niet ontgaan. Het boek Vijftig Tinten Grijs.
Afgelopen zomer hoorde ik van het boek en was al snel nieuwsgierig. Je hoort de woorden, sex, verleiding, SM, vanillesex ect., best interessant allemaal.
Dus paar weken geleden heb ik het boek gekocht. Ik kocht het terwijl ik onderweg was naar het station, een mooi boek voor in de trein dacht ik zo.
Ik kwam veel te vroeg op het station aan, waardoor ik nog een stoptrein naar Rotterdam kon halen. Vreselijk vind ik dat want dan zit ik een uur in de trein, maar ach nu had ik toch een boek bij me en kon ik alvast gaan beginnen met lezen. Het uur vloog voorbij, ik was binnen dat uur verslaafd, verslaafd aan het boek. Elk moment dat ik kon lezen, wilde ik lezen.

Een vriendin van mij was jarig, dus ik kon geen beter cadeau voor haar wensen. Ik kocht Vijftig Tinten Grijs voor haar en schreef een grappige tekst op haar kaartje. Alleen wat ik op het kaartje schreef nam ze wel heel letterlijk. Toen ze ook in de trein zat en diep heel diep in het verhaal zat, was ze vergeten uit te stappen op het station waar ze moest zijn. Ze belde me lachend op en vertelde mij dat verhaal, ik pieste bijna in me broek van het lachen. Want blijkbaar was ze ’s morgens ook al te laat, ze wilde nog ”even” lezen. Maar dat even lezen werd toch al snel een uur waardoor ze de trein ook al had gemist. Wat dat boek toch allemaal niet met vrouwen doet hé.

Vorige week heb ik van mijn vriend deel twee gekregen en ik moet je zeggen die valt ook zeker niet tegen!
Het boek nog niet gelezen en ben je nieuwsgierig geworden? Dan kan je het boek Vijftig Tinten Grijs via bol.com bestellen.
Veel leesplezier!!
Liefs Aniek

Met dank aan Aniek
Blogger – writing with red lips – dreamer – hopeless romantic – in love with interior – friend – family- lover.

What do you think?

Bijna jarig

Reserveer alvast de nieuwste games!