De wereldbekende Volkswagen camper. De droomauto voor bijna iedere kampeerder, roadtripper, surfer en eigenlijk iedereen die gek is op deze leuke uitstapjes. Sommige mensen hebben hun huis vol staan met VW-spulletjes zoals het bekende broodrooster en de VW-spaarpot. Ik mocht een review schrijven over een ander leuk product. Namelijk het Balvi Volkswagen fotolijstje!

Liefhebbers

De Volkswagen bus bestaat al jaren en is ondertussen uitgegroeid tot een waar collectorsitem.  De busjes zijn dan ook steeds duurder geworden. Des te meer reden om te blijven dromen met andere leuke VW-producten.

Toevallig heb ik een aantal vrienden die al jaren dromen van een roadtrip door Europa en het liefst door de hele wereld. De droom om deze trip met een echte Volkswagen bus te doen is misschien niet helemaal realistisch met een studentenbudget, maar ik denk dat ik één van hen wel heel blij kan maken met dit toffe VW-fotolijstje! Een mooie herinnering aan hun reis denk ik, ín een VW busje.

vwcamper1

Bestelproces & service

Dit leuke cadeautje is te vinden in de webshop van Ditverzinjeniet.nl. Makkelijk, snel en origineel is hun slogan en daar ben ik het helemaal mee eens. Het opzoeken van producten is erg gemakkelijk door de categorieën en de overzichtelijke website. Snel is het daarnaast ook zeker. Als je namelijk vóór 20.00 uur vanavond bestelt zal jou pakketje vandaag nog worden verzonden. Aan de originaliteit van de cadeaus hoef je ook niet te twijfelen. Met het ruime aanbod van meer dan 1500 cadeaus zit er vast een zeker een leuk én origineel presentje voor je bij!

Ontvangst

Toen ik dit fotolijstje kreeg en ik de doos openmaakte zag ik al dat het lijstje goed was ingepakt. Door het  bubbeltjesplastic wist ik zeker dat het lijstje niet was beschadigd onderweg én dat ik hem veilig naar Tim kon vervoeren, die ik erg blij gemaakt heb met dit Balvi Volkswagenbusje fotolijstje!

”Ik kreeg dit fotolijstje van Yvonne, een super gaaf ding in de vorm van een Volkswagenbusje. Een van mijn dromen is om ooit in zo’n busje of camper een tour door Amerika te maken, dus dit fotolijstje past zeker bij me. Helemaal goud!”

vwcamper2